Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΦΑΣΙΣΤΟSSOFIA

 

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΙΛΗΣ;

Σοφία - Ο Ν. Ν.4285 αρθρο 2 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... said

Συγκεκριμένα στο άρθρο 2 του Ν.4285 προβλέπεται πως: «Όποιος µε πρόθεση, δηµόσια, προφορικά ή δια του τύπου, µέσω του διαδικτύου ή µε οποιοδήποτε άλλο µέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέµου, εγκληµάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώµατος και των εγκληµάτων του ναζισµού που έχουν αναγνωριστεί µε αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά οµάδας προσώπων ή µέλους της που προσδιορίζεται µε βάση τη φυλή, το χρώµα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισµό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που µπορεί να υποκινήσει βία ή µίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά µίας τέτοιας οµάδας ή µέλους της, τιµωρείται µε τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούµενου άρθρου».
Σύμφωνα μάλιστα με το άρθρο 1 οι ποινές που προβλέπονται είναι φυλάκιση τριών µηνών έως τριών ετών και χρηµατική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ. Ο ίδιος νόμος προβλέπει αυστηρότερες ποινές για την περίπτωση που η πράξη τελεστεί από δημόσιο λειτουργό (φυλάκιση έξι µηνών έως τριών ετών και χρηµατική ποινή δέκα χιλιάδων έως εικοσι πέντε χιλιάδων (10.000 – 25.000) ευρώ).
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ!
Ο ΦΙΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.


  • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

    Σοφία πραγματικά σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες σου!!
    Μαζί με τον Φίλη, πρέπει να καταλήξει στην στενή ΚΑΙ η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ Χρυσή Αυγή των υμνητών του Χίτλερ και των Ναζί που κατέσφαξαν μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού την δεκαετία του 1940……

    • Σοφία - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ! said

      Εσύ Ιωάννη μία εμμονή με την χρυσή αυγή, πέρα αυτής όλα είναι ρόδινα!
      Οι υμνητες του Κεμάλ που είναι ο ιδεολογικός πατέρας του Χίτλερ, οι οποίοι κυκλοφορούν με τον φερετζέ της αριστερης ιδεολογίας, και ρυθμίζουν την Παιδεία μας και τα θέματα του κράτους μας και δέχονται την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΡΙΝΓΚ (είναι εγγονός του Γκαίρινγκ ο ΣΟΪΜΠΛΕ, το ξέρεις;;;;;) δεν σε ενοχλούν, γιατί τα κάνει η αριστερά!
      ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΕΡΓΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
      Δεν εχει σημασία, δηλαδή, τι γίνεται, αλλά ποιος το κάνει!
      ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΙΑ υπάρχει η ίδια χαϊδεμένη επιείκεια που έχει η κυβέρνηση για τον Φίλη!
      ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΞΑΝΙΣΤΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ ΦΙΛΗ!
      ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΑ ΛΕΣ «ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ
      ΠΟΝΤΙΩΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!»
      ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΙΛΗ!
      Κάτω από την ανάρτηση του Φίλη εκτός από κανά σύντομο χλιαροσχόλιο, η μόνη σου κάψα ήταν η χρυσή αυγή!
      Αυτοί να φύγουν γιατί,. είναι «ύμνητές του χίτλερ» ο Φίλης που είναι υπουργός Παιδείας κι αμφισβητεί επιλεκτικά, τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα που έγιναν εις βάρος των Ελλήνων όμως …. δεν σε ενοχλεί! Περνά και δεν ακουμπά!
      Κι αυτοί έχουν «προσωπική επιστημονική άποψη» λοιπόν!
      Για αυτούς όμως δεν είναι «προσωπική επιστημονική άποψη», έτσι δεν είναι;;;;
      «ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ, με βάσει αυτές, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ (τι νεοναζιστική λέξη!… εθνική… Την ακούει ο φίλος μας ο Σόρος και κάνει εμετό! Ο φίλος μας ο Σόρος, που έχει δηλώσει ότι η περίοδος του β ππ ήταν η καλλίτερη της ζωής του και που είναι ο επίσημος χορηγός όλων των προοδευτικών «προσωπικών απόψεων», που αρνούνται να δουν όποιο έγκλημα διαπράττεται εναντίον των Ελλήνων!!!
      Για αυτό ο ΓΑΠ – που ο σύριζα αρνήθηκε να άρει την ασυλία του- αποκαθήλωσε την λέξη εθνική/εθνικός από όλα τα υπουργεία! Γιατί δεν υπηρετούν το έθνος και τον λαό που τα πληρώνει, αλλά τους Σόρους!)
      ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ γιατί;;; είπαν μήπως θα διώξουμε τα μνημόνια κι έγιναν κυβέρνηση κι έγλειψαν τα παπούτσια του σόιμπλε;;;;
      ή είπαν ότι η γενοκτονία των Ποντίων, δεν ήταν γενοκτονία αλλά συνωστισμός;;;; Είπαν ποτέ αυτοί ότι οι Γερμανοί δεν κατέσφαξαν στην Ελλάδα χιλιάδες Ελλήνων;;; Αμφισβήτησαν κάτι τέτοιο; Είπαν ποτέ ότι η άμυνα της χώρας μας εναντίον της ιταλικής εισβολής και της γερμανικής εισβολής ήταν «ιμπεριαλιστικός πόλεμος» ;;;; Ποιοι το είπαν αυτό Ιωάννη μου; ξέρεις;;;; Ποιοι ενοχλούνται όταν αμυνόμαστε αποτελεσματικά και δεν αφήνουμε να μας σφάξουν και προσπαθούν να το αμαυρώσουν ηθικά;;;;
      Ποιοι ήταν αυτοί που, πάλι όλως τυχαίως ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΦΟΔΡΑ;;;
      Είλικρινά είναι εξοργιστική αυτή η εμμονή σου με την χρυσή αυγή, την ώρα που ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ, απλώς, ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ», ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΕΙ, ΣΕ ΣΚΥΛΕΥΕΙ, ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ, ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ, ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑ, ΣΕ ΒΙΑΖΕΙ, ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΟΔΟΠΑΤΑ, ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ, ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ και ΤΑΠΕΙΝΩΝΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ εναντίον σου και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ!
      ΤΙΠΟΤΕ!!!!!
      Ούτε προδομένος, ούτε κορόιδο, ούτε απογοητευμένος, ούτε θυμωμένος, τίποτε! η «χρυσή αυγή που υποκριτικά… υμνητές του χίτλερ»…
      ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕΣΩ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»
      ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!
      Ο Μόνος λόγος για τον οποίον έγινε αυτός ο νόμος είναι για να κυνηγάνε όσους αμφισβητούν το κυνήγι των Εβραίων της Γερμανίας από τους Ρόθτσιλντ και τους Ροκφέλερ μέσω του Χίτλερ.
      Ο νόμος, που πολύ χάρηκες πολύ που πήρες την πληρφορία, έγινε μόνο για να κυνηγήσουν επιλεκτικά αυτούς.
      Ο νόμος (όπως κι όλοι οι νόμοι) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΚΙ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ!
      ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      Το να σε ποδοπατάνε και να σου λένε να κοιτάς κάποιον άλλον «που είναι κακός» για να μην βλεπεις αυτούς και να το δέχεσαι κι αντί να βλέπεις τι σου κάνουν αυτοί που σου πατάνε το κεφάλι κάτω να ασχολείσαι με εμμονή με όποιον σου υποδεικνύουν οι βιαστές σου, ειλικρινά μου είναι ανεξήγητο!

    • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

      Σοφία ΟΥΔΕΙΣ προσβάλλει καμμία αριστερά!!Μία πραγματική Αριστερά είναι μία ΑΕΘΝΗ και ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ιδεολογία που ……. αγωνίζεται για την φιλία και την ειρήνη ακόμη και αν αυτό σημαίνει την καταστροφή του έθνους που κυβερνά!!Το τονίζουν ποικιλοτρόπως!: «Είμεθα Αριστερά , είμεθα διεθνιστές και δεν πιστεύουμε σε έθνη , ενώ δηλώνουμε ΚΑΤΑ της υπεράσπισης της οποιασδήποτε πατρίδας σε περίπτωση εθνικού κινδύνου…» ..Αυτά Σοφία μου τα είδαμε με την Στάση του ΚΚΕ κατά τον ελληνοιταλικό και αργότερα ελληνογερμανικό πόλεμο το 1940-1941….
      Σοφία την Αριστερά την γνωρίζουμε λίγο-πολύ… Τους άλλους δεν γνωρίζουμε που παριστάνουν τους πατριώτες και πισώπλατα μας σκάβουν τον λάκκο, γιατί πχ ουδείς πατριώτης θα αποτολμούσε ύμνους υπέρ του σφαγέα μας του Χίτλερ αλλά και των γερμανοτσολιάδων καταδοτών και συνεργατών των κατακτητών Ναζί….

    • Αννα.greekdepttruthcommission.org/index_ el.php.ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ από τον ιστότοπο της Βουλής ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ της επιτροπής αλήθειας για το χρέος.Υπογραφές said

      Σοφία εσύ διάβασες τα μισά απ’όσα γράφει.
      Τού λές ότι δεν βρήκε μια λέξη να καταδικάσει τον Φίλη, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ!

    • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

      Άννα η Σοφία έχει πέσει ΚΑΙ αυτή θύμα των ύπουλων λαοπλάνων ανθελλήνων της Χρυσής Αυγής…..Πραγματικά όμως πιστεύω ότι τυγχάνει έξυπνη πατριώτισσα και θα καταλάβει σύντομα (Τουλάχιστον το κατά εμέ’ λάθος της)ότι δηλαδή ΔΕΝ επιτρέπεται να εμπιστεύεται κανένα από τα προδοτικά κόμματα της διαπλοκής που βρίσκονται ΤΩΡΑ στη Βουλή, με σκοπό την διατήρηση του διχασμού μεταξύ των Ελλήνων….

  • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

    Υμνώντας τον Χίτλερ ΚΑΙ η ΧΑ επιδοκιμάζει τα ναζιστικά εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στην Ελλάδα μεταξύ 1940-1944….

    • και για να εχουμε καλο ρωτημα said

      οκ, αν και δεν ξερω αν τον υμνουν(μπεσα), δεκτο, οι «φιλοι» μας ευρωπαιοι-ιμπεριαλιστες-δανειστες-κατακτητες-νεοταξιτες πως σου φαινεται που τον κατηγορουν ;

    • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

      Προσπαθείς τώρα να εξάγεις μία αθωώτητα??Δεεεννν θα τα καταφέρεις…

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    «Ο Μόνος λόγος για τον οποίον έγινε αυτός ο νόμος είναι για να κυνηγάνε όσους αμφισβητούν το κυνήγι των Εβραίων της Γερμανίας από τους Ρόθτσιλντ και τους Ροκφέλερ μέσω του Χίτλερ.»
    Πέρα απο την απροκαλύπτη προσπάθεια ξεπλύματος ΔΥΟ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ (NSDAP -X,A,) θα είχε ενδιαφέρον ‘κάποια» να μας παράθεσει τις Ιστορικές πηγές για το Ροτσλιντ-Ροκφελερ -Χιτλερ ΠΑΡΑΜΥΘΙ αν και υποπτεύομαι τι θα δώ …Ιρβγκ…Ντεργρέλ και το κακό συναπαντήμα…
    ΥΓ το γεγόνος ότι κάποια είναι ΛΑΘΟΣ δεν σημαίνει ότι ο Υπουργός Παιδείας είναι «σωστος¨» κάθως σε τελική αναλύση «κάποια» και ο υπουγρός δεν ειναι παρα οι δύο πλέυρες του ίδιου νομισμάτος καθώς και οι δύο θέλουν να παραποιήσουν την ιστοριά για τους δικούς τους σκοπούς και το μόνο στο οποίο διαφέρουν είναι το «πρόσημο» …
  •  

    HSSP said

    @Κερκυραίος Αφού δεν γνωρίζεις την έννοια της λέξης «φασισμός» γιατί την χρησιμοποιείς και εκτίθεσαι;
  • Κερκυραίος said

    Δεν μας την λες εσύ να την μάθουμε;
  • HSSP said

    Επισκέψου μία βιβλιοθήκη ή κάνε απλά μία αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ορισμό που να αναφέρει την δημοσίευση άρθρων ή σχολίων που δεν σου αρέσουν ως «φασισμό» δεν θα βρεις.
  • Κερκυραίος said

    Βρε τι μας λες!
    Βρε τι θα κάναμε χωρίς εσένα!
    Έσκασες από τ’ αυγό και θα μάθεις και τους κοκκόρους να γαμάνε εσύ κλουβιαυγουλοκλωσσόπουλο μου!
    Άντε ρε βλάκα φασιστοτενεκέ!
    Μου έχει και σύνδεσμο φασιστοχρυσαυγίτικο κωλοσάίτ!
  • πεφτοσυννεφος said

    ας μην την ξερει. του εχουν πει πως ειναι φασιστας και προσπαθει να το καταρριψει. ματαια βεβαια. βλεπεις….
  • HSSP said

    Μην συγχίζεσαι θα πάθεις τίποτα και δεν θα μας διασκεδάζεις
  • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

    Γιατί κάποιος να προτιμά Χρυσή Αυγή??Μπορείς να απαντήσεις??
  • πεφτοσυννεφος said

    ελα κερκυραιος σου βρηκα νικ που θα σου αρεσει και να το χρησιμοποιεις και δε θα προσβαλεις και το νησι. Φασισταραιος
  • HSSP said

    @Ιωάννης ο Αριστερόχειρας Αν η ερώτηση πάει σε εμένα η απάντηση είναι απλή. Εφόσον ιδεολογικά είμαι εθνικοσοσιαλιστής και εφόσον προς το παρόν ισχύει ο κοινοβουλευτισμός το μόνο κόμμα που πλησιάζει το 10% την ιδεολογία είναι η ΧΑ. Έστω κι αν δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα αλλά λαικιστικο-φασιστικό. Τώρα αν ρωτάς για το 6.5% που το ψηφίζει ο λόγος είναι η αγανάκτιση σε συνδιασμό με την έλλειψη ¨δεξιών» «πατριωτικών» «εθνικιστικών» επιλογών στο πολιτικά σύστημα.Το 0.5% είναι αυτό που ξέρει γιατί ψηφίζει ΧΑ. Ο νεοέλληνας στη πλειοψηφία του πάει στην καλοπέραση.
  • Κερκυραίος said

    Κατάλαβες Ιωάννη;
    Ρωτάς γιατί ψηφίζει ΧΑ ένας ΝΑΖΙΣΤΗΣ!
    Κατ’ ομολογίαν του ΝΑΖΙΣΤΗΣ!
    Και τι ήθελες να ψηφίσει … τον Βασίλη Λεβέντη;
  • Κερκυραίος said

    Και του πέφτει και σκάρσος ο ναζισμός της ΧΑ άμα λάχει!
  • Σοφία said

    @HSSP
    Πώς δεν την γνωρίζει!
    Είναι η επιτομή της στο μέτρο των δυνατοτήτων του, βεβαια, που είναι εξαιρετικά μειωμένες.
  • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

    Κερκυραίε τουλάχιστον είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ και το εκτιμώ αυτό παρόλο που είναι λυπηρό πολύ να υπάρχουν αναμεταξύ μας συμπατριώτες μας που νιώθουν τέρψη και αγαλλίαση μόνον και μόνον με την λέξη «ΝΑΖΙΣΜΟΣ» !!
  • Κερκυραίος said

    Βρήκες αδελφή ψυχή μωρή φασιστοκαρακάξα
    σε αυτό το δηλωμένο ναζιστόμουτρο!
    Ή τόσο ηλίθια που είσαι δεν κατάλαβες παραπάνω τι δηλώνει;
    Και έχεις το θράσος να μιλάς και για ναζισμό και φασισμό των άλλων μωρή πεταμένη φασιστοπατσαβούρα!
  • HSSP said

    @Ιωάννης ο Αριστερόχειρας έχω απαντήσει για το «ναζισμός» αν εγκριθεί από τον συντονιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου