Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΤΑΠΩΝΕΙ

Σοφία - Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΓΙΝΕ "ΘΕΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" said


Γιατί τον υποστηρίζει το Ολυμπία,
Γιατί έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο όταν του απέδιδαν ότι άφησε έλλειμμα 15% και με άλλοθι αυτό το υποτιθέμενο έλλειμμά του έσυραν την χώρα στον όλεθρο.
Για μένα έχει βαρύτατες ευθύνες γιατί όταν του απέδωσαν αυτό το έλλειμμα για το 2009 το βούλωσε και δεν είπε τίποτα, πράγμα το οποίον σημαίνει ότι αποδέχθηκε την κατηγορία.
Όταν πρωθυπουργός έχει αφήσει τέτοιο έλλειμμα θα πρέπει να μπαίνει φυλακή.
Θα μου πείτε, δεν άφησε τέτοιο έλλειμμα. Αυτό πιστεύω κι εγώ, αλλά το γεγονός ότι δια της σιωπής του τους άφησε να τον χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι και να σύρουν την χώρα στην καταστροφή για μένα τον καθιστά συνεργό της ομάδας που έφερε το ΔΝΤ.
Και σας το λέω εγώ που τον έχω ψηφίσει.
Δεν είναι της γούνας μου μανίκι. Τον κάθε ένα τον ψηφίζεις για να κάνει κάτι για την χώρα. Αν δεν το κάνει έξω. Κι αυτοί εδώ δεν είναι ότι απλώς δεν το έκαναν… είναι ότι ζημίωσαν την χώρα.
Για μένα σύσσωμο το πασοκ κι η νδ θα έπρεπε να πάνε εισόβια. Κι αν υπήρχε και ποινή θανάτου για εσχάτη προδοσία δεν θα με χάλαγε μετά απ’ αυτά που έχουν κάνει.
Η εσχάτη προδοσία δεν είναι μόνο δια των πράξεων αλλά και δια των παραλείψεων.
Κανονικά θα έπρεπε να περάσει από δικαστήριο κι όχι να γίνονται τα τσιράκια του πρόεδροι δημοκρατίας.
Εδώ, βέβαια, θέλουν να εξομοιώσουν την χρυσή αυγή με το πασοκ … Αυτο δεν γίνεται βέβαια, γιατί αν κάνεις σύγκριση βλέπεις κάποιον που διώκεται απηνώς, κατά παραγγελία, μόνο και μόνο επειδή μπήκε στην βουλή χωρίς την έγκριση του AIPAC και των AJ κομιτατζήδων και κάποιον που κυβερνά επί 10ετίες έχει εγκληματίσει κατά συρροη κι όταν για ένα από όλα διώκεται ,τα ψοφοδικαστούδια του χαϊδεύουν, κατά παραγγελίαν πάλι, τον κώλο.
Όταν η χρυσή αυγή έχει υπερψηφίσει την άρση ασυλίας του παπανδρέου η Ολύμπω μας δεν το έχει αναφέρει καν.
Όταν έχει υπερψηφίσει τις προτάσεις του σύριζα για εξεταστικές πάλι σιωπή.
Πόση κάλυψη υπήρξε από το μπλογκ για τους τρεις που τους δολοφόνησαν πάλι κατά παραγγελίαν στο Νέο Ηράκλειο και πόση για το καοκομαθημένο λησταρχόπαιδο της ζάμπλουτης επαναστάτρας των βορείων προαστίων, που δεν έτρωγε το κοκό του, κι αν το χάναμε θα έχανε η Βενετιά βελόνι;
Όταν δεν είσαι τηλεφανατισμένος βλάκας, και κατά συνέπειαν φασίστας, καταλαβαίνεις τις σκοπιμότητες και των ειδήσεων που προβάλλονται και αυτών που υποβαθμίζονται.
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί ο Καραμανλής υπεράνω κριτικής;
Και μιλάω για κριτική γιατί νομική συνέπεια δεν πρόκειται να έχει όπως κι ο Σαμαράς κι ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος.
Όπως το ΣΔΟΕ δεν θα πάει ποτέ στην νδουλέχρα ούτε στο πασοκοχανίο ούτε στο λαθροσύριζα ούτε στο σολο καριέρα-ΚΚΕ.
Τι να κάνουμε… δεν υφίσταμαι τηλελοβοτομή όπως άλλοι «ιδεολόγοι προοδευτικοί» και για αυτό δεν μπορώ να παπαγαλίζω τις ιδεολογικές παπαριές που σερβίρει η κάθε στεφανίδου κι ο κάθε πρετεντέρης.
  • Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade said

    «Εδώ, βέβαια, θέλουν να εξομοιώσουν την χρυσή αυγή με το πασοκ … Αυτο δεν γίνεται βέβαια, γιατί αν κάνεις σύγκριση βλέπεις κάποιον που διώκεται απηνώς, κατά παραγγελία, μόνο και μόνο επειδή μπήκε στην βουλή χωρίς την έγκριση του AIPAC και των AJ κομιτατζήδων»
    Είπε…πάλι ἡ…Χ.Α.ύγο-Πλασιέ…
    …καλλυντικῶν:
    [..] Πολύ συγκεκριμμένα, τά σημεῖα ὄπου ἀναφέρθηκαν καί ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ κατά σειρά τά ἑξῆς:
    1. ”Παγκόσμιους τοκογλύφους” καί στίς διάφορες κομπίνες καί τά ξεπουλήματα, τήν κομπίνα – ξεπούλημα τῆς ΠΑΝΓΑΙΑ στίς ἑβραϊκῶν ἤ/καί Ἰσραηλινῶν συμφερόντων Mirabella – Invel, ὅπου οἱ “κυβερνώντες”, παραδίδουν Ἐθνικό πλούτο ἀξίας χαρτοφυλακίου 1δίς, πού στά τέλη τοῦ 2015 θά ἀνέρχεται σέ 2δίς, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ τες καί ΑΠΟ ΠΑΝΩ, μέ 400 ἑκατομύρια εὐρώ, μαζί μέ τό ἐπίσης Ἑβραϊκῶν συμφερόντων τοκογλυφικό fund Y.C.M…
    Σημειωτέον, ὅτι μετά τό 2018 ὁ πλήρης ἔλεγχος τῆς ΠΑΝΓΑΙΑ περνάει ἐξ’ ὁλοκλήρου στά παραπάνω εὐαγῆ…
    2. Προβλήματα τῶν Ἀγροτῶν καί τῆς πρωτογενοῦς παραγωγῆς, καί σύνδεσής της μέ τήν ληστρική παραχώρηση τῆς Ἀγροτικῆς Τραπέζης καί τοῦ μεγαλύτερου μέρους τῶν ὑποθηκευμένων ἀγροτικῶν γαιῶν στήν “Πειραιῶς” τῶν Παγκοσμίων Τοκογλύφων ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ…
    3. ΘΡΑΚΗ καί τά “ποικίλα” προβλήματά μας καί σύνδεση – καταγγελία τῆς Τουρκικῆς Ziraat καί τόν ἐγκλωβισμό τῶν καταχρεωμένων ἀγροτῶν μας στήν προαναφερόμενη Τράπεζα, τόν ρόλο τοῦ Τούρκου Προξένου καί τῶν Γκρίζων Λύκων καί τῆς Eldorado γιά τίς…”ἐργασείες” της στόν Ἕβρο…
    4. Θέματα Ἐνέργειας, ξεπουλήματος Ἐθνικῶν Ὑποδομῶν, Λιμένων, Μαρινῶν, Ὑδάτων κλπ στίς…ΠΑΛΙ Ἑβραϊκῶν καί/ἤ Ἰσραηλινῶν συμφερόντων Ratio Petroleum, Petra (“καναδική”….ΛΟΛ), Third Point (βλ. ἀπόκτηση μέ μόνο 100 ἑκατομύρια τοῦ 46% τῆς Energean – βλ. δουλειές κάποιων δίς, βλ. συμμετοχή στό ΒoD τοῦ David Bonanno, πρώην φυντάνι τῶν Ρόθτσιλντ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ, τῶν Τουρκικῶν Dogus καί τήν Τράπεζα του Garanti, ΑΜΑ ΔΕ, καί τῶν ἐφοπλιστο – δωσιλόγων ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ τους Λάτση καί Κυριακούλη…
    Σύν, τό ξεπούλημα πού βρίσκεται πρό τῶν πύλων τοῦ συνόλου τῶν Ὑδάτινων Πόρων καί ὀργανισμῶν διαχείρησής τους στήν…ΠΑΛΙ κατά, διαβολικήν ὅμως,…ΣΥΜΠΤΩΣΗ, Ἰσραηλινή Mekorot.[..]
    Ποῦ πᾶς μωρή Χ.Α.ύγο -πα – τσούρα;
    «ΠΟΥ»;
  • Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade said

    «Ἔτσι» πού…λέτε…
    Τρομερές…καταγγελίες γιά τά ἑβραϊκά…συμφέροντα ἡ…κατατρεγμένη τῶν…AIPAC καί AJC..
    Μμ;
    «Ναί».
  • Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade said

    Btw καί ἐπειδή είναι πρόσφατο, παρακαλοῦμε τήν παραπάνω…Χ.Α.ύγο-«πεταμένη» ἤ ὁποιαδδήποτε…»ἄλλη» φανερή καί/ἤ «ἀδήλωτη» Χιτλερο – ΧΑφιεδο-«ληγμένη» σάν τήν…»πάρτη» της, νά μᾶς παρουσιάσει τίς ὀνομαστικές καταγγελίες τῆς Χ.Α.φιεδο-τρουπας γιά τήν…«Απευθείας» ἀνάθεση τῶν ἐρευνῶν στήν…χμμ…»ἑλληνική» Energean (βλ. παραπάνω «πόσο»…ἑλληνική είναι πλέον) στήν περιοχή Ἰωαννίνων καί «περίχωρα»
    Δέν πιστεύω νά τήν…ἔφαγε ἡ γαμω-γάτα μαζί μέ τήν ἄλλη γιά τήν…Eldorado καί τίς «δραστηριότητές της, καί νά…»ΜΗΝ» τίς ἔχετε…
    …»πρόχειρες»;
  • Δοκάρι Και Μεσα. said

    Αρχιδια βολος άνω γναθος τα χάπια σου επειγόντως υπερπανιβλακα τιτανοτεραστιε αυνανα.
  • Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade said

    Καλῶς μου…»το», τό…Χ.Α.ύγο – διαταραγμένο Νο…
    «2»:-)
    [..] Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού – Δεβελέκου, δύο χρυσαυγιτών που έχουν απευθείας πρόσβαση στον Νίκο Μιχαλολιάκο και απόλυτη γνώση για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης.
    Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις πληροφορίες που ανταλλάσσουν στο επίμαχο τηλεφώνημα, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο ένας πριν γίνει βουλευτής Β’ Πειραιά ήταν οδηγός και ασφάλεια του αρχηγού και ο άλλος τον διαδέχθηκε όταν ο Γ. Λαγός αναβαθμίστηκε.
    Το ντοκουμέντο περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία κατά της ΧΑ και φέρεται να πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2013. Τα όσα μνημονεύονται στο τηλεφώνημα, το οποίο έγινε πριν από τη δολοφονία Φύσσα και την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η «πλήρης ομολογία Λαγού» για τα δύο πρόσωπα του φασιστικού μορφώματος: το εγκληματικό και το «κοινοβουλευτικό».
    Ολα όσα προσπαθούσε να κρύψει όλον αυτό τον καιρό η Χρυσή Αυγή, μιλώντας για συκοφάντες, πολιτικές διώξεις, ψευδομάρτυρες, παπαγαλάκια και κατά φαντασίαν μέλη της, τα αποκαλύπτουν αυτήν τη φορά δύο χρυσαυγίτες που ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει στηρίξει όσο λίγους: ο Γ. Λαγός, με τον οποίο μοιράζεται το κελί στις φυλακές Κορυδαλλού και τον έχει στο πλευρό του ως άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του για πάρα πολλά χρόνια, και ο Σ. Δεβελέκος, που είναι ο «εξ απορρήτων» του, εκείνος που -και ως οδηγός- είναι παρών σε διάφορες συναντήσεις και «επισκέψεις».
    Η «ομολογία Λαγού» περιλαμβάνει βολέματα πρωτοξάδερφων από τον Μιχαλολιάκο, χαρακτηρισμούς όπως «λαμόγια χρυσαυγίτες», απόψεις για παρακμή της οργάνωσης μετά την είσοδο στη Βουλή, αλλά και προκλητική χρήση προνομίων από τους εκλεγμένους. «Γυρνάνε με κάτι αμάξια πολυτελείας… Φαντάσου να αναλάβουνε και κανένα πόστο», καρφώνει τους συναγωνιστές του ο Λαγός για να συνεχίσει: «Αηδίασα μ’ αυτά που βλέπω. Τι λαμόγια είναι αυτά που έχουμε μπλέξει, ρε;».
    Και ο Δεβελέκος, ο «έμπιστος» του αρχηγού, στρέφεται σε αυτό το σημείο εναντίον του μέντορά του και λέει οργισμένα: «Αφού βάλαμε ξαδέλφια, πρωτοξάδελφα αριστερά-δεξιά…», επιβεβαιώνοντας τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Εθνους της Κυριακής».
    Οι επιθέσεις Δεβελέκου – Λαγού στρέφονται και κατά του Η. Κασιδιάρη, του Χρ. Παππά και άλλων μελών της οργάνωσης, που αναφέρονται ως «λαμόγια της Χρυσής Αυγής» που μόλις δουν κάμερες «βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια με τη βροχή». Μάλιστα, ο υπόδικος βουλευτής δηλώνει ότι όταν πάει στη Βουλή αισθάνεται περισσότερο «αηδιασμένος από τους δικούς του και μετά για τους υπόλοιπους».
    «Προφητική» αναφορά
    Εννέα μέρες πριν από τη δολοφονία Φύσσα, ο Σ. Δεβελέκος αποδεικνύεται «προφητικός», καθώς αναφέρει στον Λαγό ότι ο «σκληρός σκληρός πυρήνας, είναι όλοι συφιλιασμένοι και θα γίνει χοντρή μαλ…α».
    Σοκ προκαλεί και η ομολογία των δύο συνομιλητών ότι είχαν μάθει για περιστατικό βιασμού ενός κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη ο οποίος συγκαλύφθηκε από τα τοπικά στελέχη, που έριξαν την ευθύνη στο θύμα με τη δικαιολογία «να μην άνοιγε τα πόδια της»!
    Ο Γ. Λαγός είναι για ακόμη μία φορά ο άνθρωπος που «καίει» προσωπικά τον Ν. Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή, αφού εμπλέκεται άμεσα σε κρίσιμες ποινικές υποθέσεις: δολοφονία Φύσσα, επίθεση στο ΠΑΜΕ, επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, χτύπημα στο στέκι «Συνεργείο» και επίθεση σε πρώην μέλος της ΧΑ στον Μελιγαλά. Επίσης, το «Εθνος» είχε αποκαλύψει ότι ο Λαγός είχε ενημερώσει στο κινητό του τον Μιχαλολιάκο τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Φύσσας, στοιχείο που φέρνει τον αρχηγό της ΧΑ άμεσα εμπλεκόμενο στη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι.
    Περαιτέρω στήριξη του Ν. Μιχαλολιάκου στον Γ. Λαγό σημαίνει αυτόματα και παραδοχή του πρώτου ότι είχε απόλυτη γνώση για όλες τις καταγγελλόμενες εγκληματικές ενέργειες από τη ΧΑ, αλλά και ότι πράγματι ενστερνίζεται την άποψη πως η οργάνωση αποτελείται από λαμόγια. [..]
  • Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade said

    Τί…ἔκανε «λέει»;
    Ἔχεις…πρόβλημα…
    «ἀνάγνωσης»;
    [..] Η «ομολογία Λαγού» περιλαμβάνει βολέματα πρωτοξάδερφων από τον Μιχαλολιάκο, χαρακτηρισμούς όπως «λαμόγια χρυσαυγίτες», απόψεις για παρακμή της οργάνωσης μετά την είσοδο στη Βουλή, αλλά και προκλητική χρήση προνομίων από τους εκλεγμένους. «Γυρνάνε με κάτι αμάξια πολυτελείας… Φαντάσου να αναλάβουνε και κανένα πόστο», καρφώνει τους συναγωνιστές του ο Λαγός για να συνεχίσει: «Αηδίασα μ’ αυτά που βλέπω. Τι λαμόγια είναι αυτά που έχουμε μπλέξει, ρε;».
    Και ο Δεβελέκος, ο «έμπιστος» του αρχηγού, στρέφεται σε αυτό το σημείο εναντίον του μέντορά του και λέει οργισμένα: «Αφού βάλαμε ξαδέλφια, πρωτοξάδελφα αριστερά-δεξιά…», επιβεβαιώνοντας τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Εθνους της Κυριακής».
    Οι επιθέσεις Δεβελέκου – Λαγού στρέφονται και κατά του Η. Κασιδιάρη, του Χρ. Παππά και άλλων μελών της οργάνωσης, που αναφέρονται ως «λαμόγια της Χρυσής Αυγής» που μόλις δουν κάμερες «βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια με τη βροχή». Μάλιστα, ο υπόδικος βουλευτής δηλώνει ότι όταν πάει στη Βουλή αισθάνεται περισσότερο «αηδιασμένος από τους δικούς του και μετά για τους υπόλοιπους».[..]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου