Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΝΑΖΙ ZAGLOSS






  • Ζάγκλος said

    Η αλήθεια είναι σκληρή, θέλει πάθος για την αλήθεια,
    ερευνα και αγάπη για την πατρίδα, όταν διεγείρεις αυτές
    τις αισθήσεις, όλα έρχονται σαν παζλ και κολλάνε μεταξύ τους,
    ο χριστιανισμός ήταν ο νεκροθάφτης του Ελληνισμού.

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΖΙΒΙΚΚΙΓΚ zaggloSS και τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ….ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;Να πάει να ζητήσει «συγνώμη» στους τεύτονες συμπατριώτες του για την αντίσταση των ΕΛΛΗΝΩΝ ΄έναντίον των νάζι,,,,
    ΥΓ Αληθεία έκεινη την στολή του μπάμπα του από τα SS την φορά και όταν κοιμάται;

  • Ζάγκλος said

    Μην αναφέρεις τον πατέρα μου ρε μπάσταρδε γaμώ το σπίτι σου.







  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Οταν το ναζιτρόλ zaggloSS πιάνει στο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ του τις μητέρες των αλλών τότε για αυτό δεν υπάρχει θέμα …΄βέβαια όσοι έχουν πατερα ναζιστή σαν το zagloSS αυτό το «ήθος» έχουν γιατί αυτό ήταν σε τελική αναλύση το «ήθος¨» των SS ,,,να θυμήθουμε π.χ. την έντολή του χιλμέρ το 1944 «διατάγμα για τα τελευταία παιδιά» με το όποιο έδιναν «άδεια» στα μέλη των SS να συνάπτουν σχέσεις με τις συζυγούς των μέλων των άλλων υπηρεσιών που βρίσκονταν στα μέτωπα «μέ σκοπό την διασφάλιση της τεκνογονίας αριών τέκνων»;Αυτό είναι το «ήθος» του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ zagloSS…
    YΓ1 Τουλάχιστον ας βγάζει την στολή των SS ΄όταν κοιμάται ,,,να μην βρωμά,,,,,
    ΥΓ2 ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ…ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΒΙΚΙΓΚ zagloSS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ,,,,
    «ΔΩΡΑΚΙ» «ΗΘΟΣ ΖΑGGLOSS»
    α)Υποβλήθηκε 21/06/2015 00:21
    Η χρήση της χυδαίας γλώσσας είναι χαρακτηριστικό πολέμου που κάνουν πληρωμένοι σχολιαστές ΄όπως το zagloSS . Μπορεί να μην είναι τέτοιος, μπορεί και να είναι. Ποιός όμως οικογενειάρχης άνθρωπος με αρχές έστω εθνικιστή, θα έβγαινε να δειξει στα σχόλια τι κάνει με το πο…..κι του; Εξευτελίζει έτσι ή όχι τον εθνικισμό που λέει; Αν ζούσε την εποχή των ναζί, και έλεγε ότι είναι δικός τους, θα τον είχαν εκτελέσει.
    β)Υποβλήθηκε 19/06/2015 18:21
  • Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, τα άτομα που βωμολοχούν και τσακώνονται με χυδαίο τρόπο σαν το zagloSS κρύβουν καταπιεσμένες σεξουαλικότητες.
  • ==================================================================
     Γράφουν όλοι γράφει και το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ -παπαγαλάκι του φαλμεράιερ zagloSS,,,Τον έχουμε δεί τον  "πολιτισμό" των βορείων συμπατριώτων του zagloSS,στο Λιντισφαίν, (793 μ..Χ.) ,  στα πεδία μάχων του Τριακονταετούς Πολέμου στην Ευρώπη (1618-1648) και ατα στρατοπεδα συγκέντρωσης του Β!ΠΠ....Όταν τα χρυσαυγούλα σαν το zagloSS με την πρώτη ευκαίρια απείλουν "θεούς και δαίμονες" (αλήθεία ποίοι  ;έλεγαν ότι "ακόνιζαν ξιφόλογχες στα πέζοδρόμια" είπαμε;) ας μην απορούν αν θερίζουν ότι σπέρνουν γιατί ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....
    ΥΓ Αγαπητέ Απέλλη ας μου επιτρέπεις να διαφωνήσω με τον χαρακτήρισμο του θαυμαστή του ¨"έρικ του αιμοχαρή" ως συμπατριώτη μας..ένεκα και των αποπλυμάτων του φαλμεραιέρ που παπαγαλίζει με την πρώτη ευκαίρια...Δεν είναι παρά ενας γενιτσάρος ή πιο σωστά ενα "gael-gaelhill" (η "σκανδιναυική¨" εκδόχη των γενιτσάρων, βλέπε και την μεσαιωνική Ιστορία της Ιρλανδίας)
    =====================================================

    Βούλγαρης Χρήστος said

    @gael gaehill zagloSS όταν ο άγνωστος σε έμας ποιήτης του έπους «Διγένης Ακρίτας» έβαζε τον επώνυμο ήρωα να καυχιέται «…..και στην Επτάλοφον έφερον την σπάθην των Ελλήνων» φοβόταν ότι θα τον σκοτώσουν;

    • Ζάγκλος said

      Ρε καλικάντζαρε δεν θέλω να μιλώ μαζί σου,
      μα καλά μαζοχόπουστρα είσαι και τρίβεσαι κοντά μου?
      Aίντε στο διάλα γίδα, πέσε μπρούμυτα προς jerusalem
      μεριά τώρα και ρίξε τρεις φορες το πάτερ ημών εκ σιών, κεφτέ.

    • Βούλγαρης Χρήστος said

      «Λογικό» καθώς το ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟ gael gaelhill zagloSS ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ καταφεύγει στις ύβρεις για να δείξει πόσο «ανώτερο» είναι….Βέβαια εμενα μου προκάλει θυμηδία το θέαμα του θαυμάστη των ΤΡΙΣΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ του Λινιτσφαίν και των επίσης ΤΡΙΣΒΑΡΒΡΩΝ σφαγέων του Διστόμου, του Λιντίσε και του Οραντούρ συρ Γκλάν και των ισχυρισμών περι της «ανωτερότητας» του..Πάντως η συγκρίση του zagloSS με ένα σκύλο είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ για τον σκύλο…

    • Βούλγαρης Χρήστος said

      ΥΓ Επείδη οι «ιερείς» του όντιν το έχουν τρελλάνει το zagloSS στο «σκύψιμο», έχει λάλήσει το κάψερο και πιστεύει ότι οι υπόλοιποι κάνουν το ‘ιδιο …Να είχε τουλάχιστον έστω ψυχοφάρμακα της προκοπής η Σουήδια….άλλα τι να περίμενει κανείς από βίγκιγκ….ας κάνει καμία «σπονδή» στην φρέγια του μήπως και ηρεμήσει….

    • Ζάγκλος said

      Πρέπει κάποτε να αποδεχθείς την φύση σου.
      Ο Αρμενάκης, Αρβανιτάκης, ο Βλάχος, πόντιος μικρασιάτης όλοι είναι παιδιά της Ελλάδας ΟΧΙ εσύ βούλγαρε! Πάντα στη ιστορία προξενήσατε σφαγές και προβλήματα στην Ελλάδα γιατί θέλετε να κατεβείτε στο Αιγαίο, ΔΕΝ είναι ο βούλγαρο αποδεκτός στην Ελληνική κοινωνία!
      Εσύ βουλγάρας π@@τάνας έκτρωμα δεν ξέρω τι ζητάς από μένα και τρέχεις πίσω από τα σχόλια μου και το μόνο που κάνεις είναι να με βρίζεις και να με προκαλείς σαν ιερόδουλη.
      Σε είπα επανελειμμένα, δεν θέλω να με απευθύνεις τον λόγο γιατί με προκαλείς εμετό, είσαι ένας εμμονικος κίναιδος, τα γραφτά σου δεν έχουν καμια σχέση με μένα, με την ανάρτηση ή με το θέμα που σχολιάζουμε, παρα μονο βρίζεις.
      Σε γράφω βέβαια στα καρυδια μου, εσύ εξευτελίζεσαι όχι εγώ, ο στόχος σου βέβαια είναι γνωστός, με προβοκάρεις για να σε βρίσω όπως σε αξίζει, για να απευθυνθείς στο blog να με κάνουν ban, όχι δεν θα παρασυρθώ σε ύβρεις, παρά μόνο θα σε πω, είσαι μια βουλγάρικη κουράδα που κρύβεται πίσω από τον μανδύα του Έλληνα, μακριά από μένα φρικιό.

    • Βούλγαρης Χρήστος said

      Πάλι την ίδια κάσετα παίζει το gael gaelhil zagloSS …Μα καλά οι «ιερείς» του όντιν καμία καλύτερη δεν έχουν νσ του δώσουν;Πέρα από το γέγονος ότι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΚΙΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ «συμπωματικά» εκ Κερκύρας και ίσως και για τον Σταμάτιο Βουλγάρη «επίσης συμπτωματικά» εκ Κερκύρας όπως και εγώ/…Αρα για αυτό το λόγο το zagloss ΔΕΝ γράφει με το επώνημο του γιατί θα αποκαλυφθει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑΖΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΒΙΚΙΓΚ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …όσο για τα περιτώματα κτλ που γράφει για άλλη μια φορά γράφει για έμενα κοιτώντας την φάτσα του στην καθρέπτη του…Απο ύβρεις άλλο τίποτα ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΆΠΟΤΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:Ειλικρινά τώρα στο μάθημα της Ιστοριας έχει πάρει έστω 05 στα 20 ΄ή δεν πάτησε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ;
      ΥΓ Αν και θα του άξιζε ενα μπάν ΔΕΝ θα το ήθελα …που θα βρούμε΄τετοιο ΠΑΛΙΑΤΣΟ σαν και το gael gaelhil zagloSS:Μεγαλύτερη ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ από αυτό για την χ.α. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ….
    • όχι δεν θα παρασυρθώ σε ύβρεις
      Θεόοος!!!!
      Μπράβο Ζάγκλε!
      Μην παρασύρεσαι!!
      Χαχαχαχα!!!

    • Ζάγκλος said

      Καλά ρε χαζούλη είσαι τόσο πωρωμένος που
      δεν βλέπεις πως με βρίζει το βουλγαρικο φρικιό?
      Μα καλά δεν έχεις α@χίδια ρε κωλόγερε να κρίνεις?
      Ου να χαθείς λέτσιο!

    • Βούλγαρης Χρήστος said

      ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ZAGLOSS
      19/06/2015 18:21
      Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, τα άτομα που βωμολοχούν και τσακώνονται με χυδαίο τρόπο σαν ανώνυμοι σχολιαστές όπως το zagloSS κρύβουν καταπιεσμένες σεξουαλικότητες.
      21/06/2015 00:21
      Η χρήση της χυδαίας γλώσσας είναι χαρακτηριστικό πολέμου που κάνουν πληρωμένοι σχολιαστές σαν το zagloSS. Μπορεί να μην είναι τέτοιος, μπορεί και να είναι. Ποιός όμως οικογενειάρχης άνθρωπος με αρχές έστω εθνικιστή, θα έβγαινε να δειξει στα σχόλια τι κάνει με το πο…..κι του; Εξευτελίζει έτσι ή όχι τον εθνικισμό που λέει; Αν ζούσε την εποχή των ναζί, και έλεγε ότι είναι δικός τους, θα τον είχαν εκτελέσει.
      21/06/2015 19:51
      Οι οχτώ στους δέκα που έχουν εμφανιστεί στα σχόλια είναι περιπτωσιακές περιπτώσεις σαν το zagloSS

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου