Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ZAGLOSS ΡΑΤΣΙΤΣΗΣ

 

ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ στην Κηφισια Security δεν αφηνει μαυρο επιβατη στο ιδιο βαγονι με λευκους

Ζαγκλάρας said

Μπράβο στον security,
έπρεπε να τον κατεβάσει με τις κλοτσιές τον αράπη.


  • No Shit-Zombies here said

    Φασιστοφρόκαλα του είδους σου
    και στην Νότιο Αφρική ακόμα έχουν τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια.
    Τώρα τέτοια φασιστοσκατά βγήκανε σαν zombies στην Ελλάδα.

  • Η ΚΑΘΙΚΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ said

    Έπρεπε επίσης όταν η καθίκω είπε ότι είναι δικιά της να της πεί τότε κυρία μου πάρτε την βαλίτσα σας και πηγαίνετε στο τελευταίο βαγόνι. Αλλιώς να φέρει την αστυνομία, να ανοίξουν και την βαλίτσα κι αν βρεθούν ναρκωτικά ή λαθραία να πάει μέσα κι μαλάκω.
    Ασε μας με το απαρτχάιντ. Που αν πιάσουν Έλληνα χωρίς εισιτήριο θα πληρώσει πρόστιμο ενώ αυτός όχι. Εισιτήριο είχε, πρώτα από όλα;
    Αν το έλεγε σε Έλληνα σε άδειο βαγόνι θα το κινηματογραφούσε η βόθρα; θα επενέβαινε;
    ΟΧΙ βέβαια!
    Το βίντεο της το κατέβασαν γιατί έφαγε αναφορές.

    • No Shit-Zombies here said

      Και τι μαλακία δεν θα ακούσουμε για να δικαιολογήσουν κάθε όμοιο τους φασιστοσκατό
      α) Η βαλίτσα μπορεί να ειχε μέσα ναρκωτικα ή λαθραία
      β) Αν είχε εισιτήριο (ξαναδιάβασε στούρνε στο άρθρο να μάθεις αν είχε)
      γ) Αν θα τα έλεγε σε Έλληνα τι θα γινότανε (Όχι, δεν θα τα έλεγε ποτέ σε Έλληνα το θρασύδειλο φασιστοκαθίκι)
      κλπ. …. κλπ…. κλπ….
      Σε κάτι τέτοιους κακομοίρηδες πουλάνε … «Ελληνική ανδρεία» και «ανωτερότητα» σήμερα κάτι Ελληναράδες της κοντής ψωλής.

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Στις ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ χώρες κατεβάζουν κάποιον όταν α) κάνει παράνομες δραστηριοτήτες και β) όταν δημιουγεί πρόβλημα στους επιβάτες και ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ….αυτό ισχύει ….ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ! …και ο Αφρικάνος σύμφωνα με το άρθρο δεν εκάνε ούτεω το ένα ούτε το άλλο
    αν κάποιος είνα τόσο «αντράκλας» όσο ισχυρίζεται γιατί ως «περήφανος Άρειος» που είναι δεν κατέβαζει κανέναν Αφρικάνο ή Ασιάτη από το τρένο «με το έτσι θέλω»; …Μήπως ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;
    Απάντηση
    \

    dyspistos said

    Ο φύλακας ενδέχεται να ανησύχησε για το περιεχόμενο της βαλίτσας. Δεν είχε δικαίωμα να ζητήσει από τον κάτοχό της να την ανοίξει και προσπάθησε να τον κατεβάσει από το τραίνο.
    Και έκανε πολύ καλά.
    Προ ετών μια άλλη κυρία σουπερευαίσθητη έπέπληξε αστυνομικούς μας με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί να βρουν την ευκαιρία και να πυροβολήσουν στο ψαχνό.
    Οι μέρες και οι καιροί είναι ύπουλοι. Καθήκον όλων μας να προσέχουμε.
    Απαρτχάϊντ δεν έχουμε σ΄όλη τη χώρα, συμβι΄ωνουμε ειρηνικά με τους ξένους , ακόμη και με τ΄αλβαναριά που κάνουν ό,τι μπορούν να μας προσβάλλουν.
    Οι ευαίσθητες κυρίες, λοιπόν, ας κρατήσουν για το σπίτι τους τις ευαισθησίες τους κι ας αφήνουν τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την προστασία μας απ΄ό,τιδήποτε να κάνουν τη δουλειά τους.
    Τελικά, αγπητοί διαχειρισταί, διασκεδάζετε με τέτοια προβοκατόρικα γραπτά;

    Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Μα αν ο φυλάκας όντως ανησυχούσε για το πεεριέχομενο της βαλίτσας γιατί δεν έπραξε το πολύ απλό εγχείρημημα να καλέσει την αστυνομιά ώστε ώστε αν διαπιστόνταν παρανομία ο Αφρικάνος ( και πιθάνον και η κυρία) να δεί «πόσα απίδια βάζει ο σάκος»Απο την στιγμή ‘όμως που δεν το έπραξε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ «ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΙΤΙΑΙΣ»

    ΕΛΛΗΝΑΣ said

    Δηλαδή δεν κατάλαβα ,υπάρχουν νόμοι σ’ αυτήν την χώρα ,ναι ή όχι .Εφ’ όσον λοιπόν ο νόμος λέει ότι απαγορεύονται οι ογκώδεις βαλίτσες στα τραίνα ,θα πρέπει να τηρούνται . Η συνήγορος κυρία ,έπρεπε να οδηγηθεί ,στο τμήμα και η βαλίτσα να ανοιχθεί ,για εξακρίβωση περιεχομένου.

    Βούλγαρης Χρήστος said

    Σε ποίο σημείο του άρθρού γράφεται ότι η βαλίτσα ήταν «ογκώδης»;και όταν η κύρια ισχυρισθήκε ότι ήταν δική της πως έπαψε να είναι «ογκώδης»;με τα μαγικά του Μέρλιν;

    Κομαντάντε Γνήσιος said

    Ο κανίβαλος πού οταν εισέρχονται εις τά τρένα , λεωφορεία κλπ βρωμοκοπάει ο τόπος καί μού ερχεται νά ξεράσω ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ;;;;;;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ !!!!!!!!!

    Βούλγαρης Χρήστος said

    Και που το ξέρει ότι δεν είχε εισιτήριο ο «Κομαντάντε Γνήσιος'[ ; μήπως ήταν μπροστά ή εχει το «κληρονομικό χάρισμỨ;Να διαβάζει φλυτζάνι άμα είναι….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου