Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

"ΕΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΑΦΕΝΤΗ"

 

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των σκοπιανών! Ο ΣΚΑΪ ξερνάει προδοσία και αντισημιτισμό

Agm. said

Κι εσύ τέκνον Βρούτε-Ολυμπία;
Τώρα μάλιστα.
Όποιος δεν χάφτει δηλαδή τον νεοταξίτικο ¨ανθρωπιστικό¨ αποπροσανατολισμό μεταναστευτικής διαβρώσεως και εθνικής διαλύσεως της λευκής φυλής και των ελληνοδυτικών πολιτισμικών αξιών
και όποιος διαθέτει τα στοιχειώδη εθνικά αντανακλαστικά αυτοσυντηρήσεως και επιβιώσεως
είναι χρυσαυγίτης!
Μα τι λέτε, κύριοι! Αυτό αποτελεί τίτλον τιμής δια την Χ.Α. και ουχί ψόγον, υμείς δε φαίνεται να σκάβετε τον πολιτικόν λάκκο σας ιδίοις χερσίν. Αλλά τόσο σάς κόβει φαίνεται ο απλοϊκός – ή δόλιος; – υμέτερος νους.
Μάθετε πάντως όπως και όλοι οι αποπληροφορημένοι άρα και ανιστόρητοι Έλληνες ότι η σύγχρονος – και μετά το 1453 επισήμως – Ελλάς έχει προδώσει και αποποιηθή ως κράτος τας πολιτισμικάς αξίας τόσο του αρχαιοελληνικού όσο και του εξ αυτού ελληνόπνευστου δυτικού πολιτισμού αξίας τας οποίας υπερασπίσθησαν οι πατέρες αυτών ως Μαραθωνομάχοι και Σαλαμινομάχοι
γενόμενοι έκτοτε εν πολλοίς δοσίλογοι και συνεργάται των βαρβάρων Οθωμανών.
Τους οποίους Οθωμανούς του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς ανέκοψαν ευτυχώς οι πρόγονοι της σημερινής Αυστρίας και Ουγγαρίας ως άξιοι διάδοχοι και συνεχισταί των Σπαρτιατών του Λεωνίδα και των Σαλαμινομάχων.
Ούτω γαρ και μόνον εξηγείται και αυτή η επαμφοτερίζουσα και τουρκόλαγνος στάσι της σημερινής Ελλάδος καθ’ ότι τόσο η θρησκευτική (αντεθνική ορθοδοξία) όσο και πολιτική (αριστεροδιεθνιστική) εξουσία της έχει κληρονομήσει και συνεχίζει εν πολλοίς αυτή την ευρωπροδοτική μετά το 1453 στάσι συντασσομένη με την μεσαιωνική βάρβαρο Ανατολή των πάσης φύσεως ξανθών γενών και μογγολομόρφων γενειαδοφόρων ρασοφόρων.
O temppora, o mores!
  • .Γεια σου συνέλληνα ευπατρίδη με την τετράγωνη λογική σου και τον στρογγυλό σου λόγο!

    • Agm. said

      Υγίαινε, χαίρε και ανδρίζου κι εσύ, συναντιλήπτορ, μεγάθυμε Ζάγκλε, εταίρε ευγενικέ των ελληνικών λόγων.
      Το αυτό και δι εσέ, ιερόν ¨Διογενές φάσμα.¨
      Το ότι δε η ¨Ολυμπία¨ σήμερον και εφέτος (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δεν ιστογραφεί αφιέρωμα εις την αποφράδα ανθελληνική Κυριακή της Βυζαντινής Ορθο(κακο)δοξίας σημαίνει ότι ο Απολλώνιος, κρυστάλλινος, διαυγής φιλοσοφικός λόγος ημών και υμών δεν ακούγεται εις μάτην αλλά καλλιεργείται και ανθίζει, μυστικώς και ιεροπρεπώς, εις τας ψυχάς των αφυπνιζομένων ομοφύλων μας διαμορφώνων το αιθέριον κλίμα της τελικής εθνικής ημών αναστάσεως και του δίου μέλλοντος της ανθρωπότητος.
      Στήτε ελληνοπρεπώς!

  • dyspistos said

    Agm., εξαιρετικός!

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Στέργιος Ζαγκλάρας said
    Μαρτίου 20, 2016 στις 2:46 μμ
    .Γεια σου συνέλληνα ευπατρίδη με την τετράγωνη λογική σου και τον στρογγυλό σου λόγο!
    «Euπατρίδης» …δεν ξέρει «που του πάνε τα 4 » καθώς «ανακαλύψε» την Ουρ… στην Μογγόλια και «ιουδαική μειόοντητα » στην Θήβα στο τέλος της Κλαασικήε περίοδου….¨»Τι κρίμα» που οι ΕΠΙΣΤΗΟΝΕΣ Αρχαίολογοι βρήκαν ην Ούρ στην Σουμερία (εκεί που ήταν δηλαδή) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ …τί «κακοί» άνθρωπο που υπάρχουν στον κόσμο «αρχόντοι μου» όπως μεταφράζει ο Β. Ρώτας τον Σαικσπήρ….
    Απο ότι βλέπω τα ΠΑΝΑΣΧΕΤΑ και το παρμενίδιο ον που δεν έχει ξεκαθαρίσει σε τι φύλο ανήκει αλλήλοσυγχαίρονυαι …και έγω τους ευχόμαι να μας χαρίζουν απλόχερα γέλιο με τις ΚΟΛΟΣΙΑΙΕΣ ΑΡΜΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ…. ετσί και αλλιώς γελώ δύσκολα
    ΥΓ για το παρμενίδιο όνο «λυπάμαι» αλλά «κάπου άλλου» (ξέρει αυτό σε τι αναφέρομαι) το έχουν πρέφα τι μέρος του λόγου είναι..,,έχει πέσει και η σχετική ενημέρωση εκ μέρους μου….»είμαι γύλος και γελώ και δολώματα χαλώ»…. «Το ψέμα που ζούμε!»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου