Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το αληθηνό πρόσωπο των ναζί

Αμετανόητος είπε

Λοιπόν Παύλε…αφού κάνεις πως δεν ξέρεις…αλλά ίσως και να μην ξέρεις (είμαι καλοπροαίρετος…) τι έγραψε η συγκεκριμένη σαύρα…
Πληροφορήσου…
Outrider είπε
Νοεμβρίου 19, 2011 στις 12:26 μμ
Στηριζουμε τη Μεγαλη Γερμανια στον πολεμο εναντια στο σιχαμενο Παγκοσμιο Εβραικο κατεστημενο.
h**p://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3rmTiC0nJSw
Outrider είπε
Νοεμβρίου 19, 2011 στις 2:21 μμ
Για να τελειωσουμε με ολους εσας τους καραγκιοζηδες που τα βαζετε μαζι μου και με τη Γερμανια. Αντι να τα βαζετε με αυτους που εβαλαν ενα δωσιλογο προδοτη να καταστρεψει την Ελλαδα, που μεσα σε δυο χρονια εκανε μεγαλυτερη ζημια απο οσο Εμφυλιοι πολεμοι και μικρασιατικες καταστροφες, προκειμενου να υπηρετησει τους Εβραιους αφεντες του που θελουν να υποταξουν Γερμανια και Ευρωπη, τα βαζετε με αυτον που αμυνεται στην επιθεση με τον μονο τροπο που εχει προκειμενου να μην παραδωθει. Σας αξιζουν πολυ χειροτερα απο αυτα που περνατε τωρα, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Με τετοια μυαλα ειναι δυνατον να μην σας κανουν Εβραιοι οτι θελουν και να ετοιμαζουν πολεμο προκειμενου να σας βαλουν να σκοτωθειτε για χαρη τους, δηθεν για την Κυπρο? Μιασματα Ελληνες, ειστε τα @@@@@@ των Εβραιων.
Outrider είπε
Νοεμβρίου 19, 2011 στις 1:22 μμ
Το ξερω αυτο, και αν ηταν στο χερι μου θα επερνα σημερα την Ελλαδα κιολας εξω απο ευρω και δεν θα βλεπανε δεκαρα τσακιστη και καθε επενδυση των Γερμανων θα την κρατικοποιουσα. Αλλα μην βλεπεις τι γινεται σε σχεση μονο με τη Ελλαδα. Εδω παιζεται παγκοσμιο παιχνιδι για τον ελεγχο του χρηματος. Θελουν να διαλυσουν την αυτονομια της ΕΕ και να εξαρταται πληρως απο υπερατλαντικα κεντρα κανοντας τη Γερμανια απο ηγεμονα της Ευρωπης σε υποχειριο τυπου Ελλαδας. Νομιζεις θα το δεχτει η Γερμανια η οποιος αλλος ηταν στη θεσης της ευκολα? Στα λεω γιατι ξερω οτι καταλαβαινεις, αν δεν βαριεσαι εξηγησε τα και στον Κωστα Τσαμη γιατι εχω δεν εχω υπομονη να ασχολουμαι με αργοστροφους.
Outrider είπε
Νοεμβρίου 19, 2011 στις 1:57 μμ
@Νicoletta .a.p.
Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου, η Γερμανια προκειμενου να αμυνθει στις επιθεσεις που δεχεται για 2η φορα τα τελευταια 80 χρονια απο (ξερετε ποιους) συμπαρασυρει ολη την ηπειρο μαζι της. Δεν την κατηγορω που προσπασει να κρατησει τα ηνια και να μην μετατρεψει την Ευρωπη σε ponzi scheme με τραπεζα που θα τυπωνει χρημα. Μακροποθεσμα ξερει οτι αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο το να επιμενει σε λιτοτητα. Και ετσι ειναι. Αλλα τελικα μου φαινεται κι εμενα οτι το καλυτερο που εχει να κανει, αν την ωθησουν στα ακρα, θα ειναι να τα βροντηξει, να γυρισει στο Μαρκο και δημιουργησει γεωπολιτικη και οικονομικη ενοποιηση με Ρωσια. Αυτη θα ειναι η χειροτερη τιμωρια για οσους σχεδιασαν αυτη την κριση με σκοπο να υποδουλωσουν τη Γερμανια και την Ευρωπη.
Δες και το ναζιστικό βιντεάκι που μας έβαλε για να υμνήσει τη “μεγάλη του γερμανία”…και πήγαινε να ψάξεις ΟΛΟΥΣ τους διαλόγους…
Θα με ΠΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ “ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ” ?
Και Μέσα στην Χώρα μου ?
Και σε ξαναρωτάω αφού τον υπερασπίζεσαι (και άσε τα τσαλιμάκια και τις χάντρες για τους ινδιάνους)…και απάντησε ΕΥΘΕΩΣ.
Υιοθετείς τις απόψεις του ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου