Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Χ.Α. "ΘΑΡΡΟΣ"

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ είπε

Από το “Μνημόνιο ή Δραχμή” μας πέρασαν σιγά σιγά στο ” Μνημονιο ή Φασισμος “.
Απο το παλλαικό τσουνάμι εναντίον τους(ΔΝΤ ,Τροικα ,δωσιλογικέςκυβερνήσεις) μας δίχασαν με τους “αναρχοάπλυτους”(Αριστερους ) και …μετανάστες .Αυτοί στο απυρόβλητο ,ένα χρονο τώρα .!!!!
Κι αυτό το κατάφεραν ξεθάβωντας τα υπαλληλάκια τους της ΚΥΠ και της “κόκκινης προβιάς” .
Την ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ…Τι ελεεινός θίασος! Τι αχταρμάς από Χίτλερ, όπλα, χρήμα, δειλία, σάλια, τσαμπουκάδες, κλάματα, χαδάκια. Σαράντα φουσκωμένα παλληκάρια που ξεφούσκωσαν χωρίς να φάνε ένα χαστούκι.Σε λιγο θα καρφωνουν ο ενας τον αλλον !
Σας βαράν τον ταμπουρά και χορεύετε.Όπως σας κάναν και με τα Ζάππεια και του Καρακολοτουμποφύρερ ….Καναν την δουλίτσα τους με την Συμμορία τους και τώρα την πετάνε σαν στυμμένη λεμονόκουπα γιατι οι χρήσιμοι ηλίθιοι τους είναι πλέον άχρηστοι .ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ 10 (ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΧΡΟΝΙΑ με τα αλλοδαπά αδέρφια τους στη φυλακή .
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ …μεχρι τις επομενες εκλογες ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …αλλα και κανενα αλλο αναλογο κομμα για να μαντρωθειτε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ …ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και η Τρόικα ΠΙΣΩ
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ
και για να τιμωρήσετε τον ΣΑΜΑΡΑ …..αλλά και για να έχετε ελπίδες να τα κάνει μπάχαλο κι ο ΤΣΙΠΡΑΣ …μπας και ΣΑΣ φκιάξουν μετά κανενα κόμμα Φασιστοπροβάτων να …βολευτείτε
Το παραμυθάκι χρυσή πορδή ΤΕΛΟΣ .
(Εξαφανισμένοι απο όλα τα γραφεία τους ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ .Στη ΓΑΔΑ παρόλη την ΕΚΚΛΗΣΗ του “καραισκάκη ” ουτε 200 …..ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ !!!!.Κρύβονται οι “κεφαλές ” μακρυά απο τα σπίτια τους ,καποια μέλη πανε αυτοβούλως και …..καρφώνουν σε Αστυνομία και Εισαγγελείς μπας και την γλυτώσουν.Το ίντερνετ σας έχει απομείνει μόνο να βγάζετε τα σώψυχα σας ,να κλαίτε ,να παίρνετε θάρρος μεταξύ σας ,παρηγοριά στον ετοιμοθάνατο (κι οι πιο πολλοί απο το Εξωτερικό). Πανάθλια συμπεριφορά θρασιμιών και πολιτικά τελειωμένων “βρυκολάκων” που θέλατε και “αντρικο” “πατριωτικό” κινημα ….ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ …….οι κουνίστρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου