Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΟΥΜΠΕΣ 2

 

Στο καφέ Αλφιέρε κύριε Μητσοτάκη με ποιόν δικηγόρο (μακάρι να Είχαμε Άλλους Δεκα) κάνατε τα ραντεβου μεχρι πρότινος;

Βασιλική ομογενής,Λευτεριά στήν Βόρειο Ήπειρο said

Περικλή
μπάς καί είναι καιρός νά τήν κάνης κι’ εσύ;
Η συντακτική ομάδα των «Ενθεμάτων» αποχωρεί από την «Αυγή», με ένα κείμενο κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ομάδα που έβγαζε το ένθετο της Αυγής της Κυριακής τα τελευταία χρόνια «αποχαιρέτισε» την εφημερίδα.
Στο κείμενό του, ο επιμελητής Στρατής Μπουρνάζος εξηγεί ότι παραιτείται από την Αυγή γιατί πλέον δεν νιώθει πολιτική εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, ενώ πιστεύει πλέον ότι ο κορμός της πολιτικής τους είναι λάθος.

Αναλυτικά το κείμενο του Στρατής Μπουρνάζου, όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των «Ενθεμάτων»:
«Νιώθω πια πολύ μακριά από τον Σύριζα και την κυβέρνηση, πιστεύω ότι ο κορμός της πολιτικής τους είναι λάθος και –κάτι ακόμα πιο βαρύ– δεν νιώθω πλέον πολιτική εμπιστοσύνη απέναντί τους.
Την ίδια στιγμή, ενώ είμαι βέβαιος για το λάθος, δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό, τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση.
Νιώθω κάθε μέρα να με πνίγουν πολλά […]
Κι όμως, στους φίλους μου που έγιναν υπουργοί ή ό,τι άλλο δεν μπορώ να κουνήσω το δάχτυλο, να τους βαράω ή να τους οικτίρω – ακόμα κι όταν τους αξίζει· δεν το έκανα ποτέ αυτό στους φίλους μου.
Και αν πάω παραπέρα, το κουβάρι μπλέκεται περισσότερο.
Όταν βλέπω συντρόφους με τους οποίους συμπορεύτηκα χρόνια, όχι μόνο να αυτοακυρώνονται πολιτικά μιλώντας για “φασιστερά”, αλλά –κάτι που με τσακίζει– να επιχαίρουν ηδονικά για την κατάντια της κυβέρνησης, ποντάροντας στο μίσος (όπως έκανε κι ο Σύριζα παλιότερα, βέβαια). Αλλά ούτε αυτούς έχω το κουράγιο να τους κοπανάω.
Και ξέρω όμως ότι όταν νιώθεις έτσι, όντας σε μια θέση δημόσιας παρέμβασης, δεν κάνεις πια για τούτη τη δουλειά: αν δεν μπορείς να μιλάς για τα «οικεία κακά», ήρθε η ώρα να αποσυρθείς από το πόστο αυτό. […]
Τα κείμενα δεν είναι μόνο (άψυχες) λέξεις, σελίδες στο χαρτί και την οθόνη. Είναι οι άνθρωποι που τα γράφουν και τα διαβάζουν· είναι οι σχέσεις, τα συναισθήματα οι ιδέες, οι σκέψεις που τα παράγουν και τις οποία παράγουν, με τη σειρά τους.
Δεσμοί, σχέσεις, διαδρομές ανθρώπων. “Πάρε τη λέξη μου, δώσε μου το χέρι σου”. Αυτό είναι, για μένα, το μάθημα των δεκάξι χρόνων».

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ COPY PASTE ΜΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ H CITIZEN IOF USA ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΗΞΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;ΟΖΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ «ΒΟΥΛΕΥΤΗ΅΅ ΤΗΣ Χ,Α Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ (ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Π.Χ.)
    ΥΓ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ Η CITIZEN OF USA ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΣΤΩΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ;ΓΙΑ ΝΑΨ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ Η ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ;

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    ΥΓ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ Η ΙΔΙΑ Η CITIZEN OF USA …ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΡΙΚΟ ΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΦΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΡΟΜΓΟΥΕΛ..ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ…
  • Όλοι ξέρουμε τι έκανε τους βουλγαρους ο βασίλειος ο βουλγαροκτόνος, όλοι ξέρουμε τον ρολο των βουλγαρων
    στον συμμοριτοπόλεμο και τις σφαγές που έκαναν στην Μακεδονία μας, όλοι ξέρουμε σήμερα τον ρολο
    τον βουλγαρων στην Ελλάδα, οι άνδρες κλέφτες και εγκληματίες, οι γυναίκες ιερόδουλες.
    Εσύ ο ανθέλληνας βούλγαρος είσαι ο τελευταίος που θα πεις την Ελληνίδα «Βασιλική» μη Ελληνίδα.
    Ο βόθρος που έχεις για στόμα μόνο ύβρεις, κακια και σκατό ξερνά, βουλγαρικό έκτρωμα

  • The Ghost of Diogenes said

    Εγω θα κανω αναρτιση ενα τραγουδακι για τον φιλο μου Βουλγαρη Χρηστο,! απο την πατριδα του, ωστε να μην λεει οτι ολοι ειμαστε ΝΑΖΙΣΤΟΤΡΟΛΙΑ,.???


  • Βούλγαρης Χρήστος said

    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΗΜΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΤΟ ΣΟΗΔΙΚΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ …ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ …ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΥΤΩΣ ΕΙΠΕΙΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΒΙΚΚΙΓΚΣ….ΦΥΙΧΣΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΥΓΕΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΙΟ ΝΑΙΖΤΟΛ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΔΦΩΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ CITIZEN OD USA Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΚΟ ΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΜΣΜΟΥ.;..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ….

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    ΥΓ ΚΑΙ ΦΥΣΚΑ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ….ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ…. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΒΑΖΕΙ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΜΑ…ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ,,,,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,,,ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΙΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Π.Χ. ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…
  • Μάθε εμμονικε βουλγαρόπρωκτε, ο που αποκαλείται Αρμενάκης, είναι Αρμενικής
    καταγωγής, το ίδιο και ο Αρβανιτάκης, όπως ο Σαρακατσάνος κλπ κλπ,
    τα επίθετα μας λένε για το ιστορικό του ποιοι είμαστε.
    Εσύ βουλγάρας έκτρωμα, είσαι βούλγαρος!
    Είσαι τόσο Έλληνας όσο οι συμπατριώτες σου σκοπιανοί
    είναι Μακεδόνες, ιστορικέ του κώλου, χα..χα..χα..χα

  • The Ghost of Diogenes said

    Εγω ομως χαιρετιζω παλι τον αγαπητον μου φιλο Βουλγαρη Χρηστο,! με τον Δωρικον + αρχαιον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ χαιρετισμον,!!! και οπως παντα τον ξεβρακωνω παλι με ολες τις βλακειες που αραδιαζει εδω, ωστε να αποδειξει οτι ειναι ιστορικος,? με μια διαφορα ομως,! τις ΦΑΠΑΣ.???
    Αντε παρε και ενα βιντεο, που μεχρι και στην Αυστραλια εχουν βρει ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τον αρχαιον Δωρικον χαιρετισμον,? ουστ απο εδω ανιστορητε πους θες να παριστανεις και τον μικρο,! ιστορικο.???

  • Η Ιστορία του χαιρετισμού δια ανατάσεως της χειρός
    Όλη η αλήθεια για να το βουλώσει η βουλγάρα
    Κοίταξε το όλο, μετά το 6:3 άκρως ενδιαφέρον


  • The Ghost of Diogenes said

    Φιλε + συνελληνα Ζαγκλος,! (και οχι Βουλγαρος οπως καποιος αλλος),! και μαλιστα μας ειναι πολυ γνωστος (αυτος ο καποιος) στο διαδικτιο (ανιστοριτος μεχρι βλακειας) εδω στην Ολυμπιτσα μας.!!! και τωρα να προσθεσω,! πολυ καλο το βιντεο που εχεις κανει αναρτιση, ευγε.!!!

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    To σουηδοναζί ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ τρολ επι το έργον….Γράφει ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ τις ίδιες αρλούμπες καθώς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να γράψει κάτι της προκοπής ,,,,π..χ εδω δεν ξέρει τι σημαίνει ο όρος αιθέρια ύπαρξη…Επιπλέον τεκμήριο της αδυναμίας να κατανοήσει ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι το γεγονός ότι ενώ εγω΄εχω ζητήσει να μας παρουσιάσει ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΑΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ που να αναφέρε ΡΗΤΑ τον όρο δωρικός χαιρετισμός και να τον περιγράφει κατα τρόπο που να αποδεικνύει ότι είναι ίδιος με τον φασιστικό χαιρετισμό, αυτό μας παρουσίαζει ενα λαλημένο βίντεο το οποίο ακόμα και ενας πρωτοετής του Ιστορικού σε οποιδήποτε Πανεπιστήμιο θα ντρέπονταν να παρουσιάσει π.χ. η ανάταση της χείρος γίνεται με πόλλους τρόπου; και όχι μόνον με τον φασιστικό τρόπο θα είχε ενδιφέρον να μάθούμε αν ο υποτιθέμενος ερευνήτης έχει έστω το «βασικό» πτυχίο Ιστορικού….
    ΥΓ 1 Όπως εγράψε και ο Βιργίλιος «η φήμη ,με τα χίλια στομάτα » λέει ότι το σουδονάζι ΔΕΝ καταγέται απο την Χαλικιδική αλλά ,,,από το Κόσσοβο και είναι αλβανός…γιατί δεν μας γράφει το επώνυμο του ωστε να αποδείξει ότι κάνω λάθος;Ίδου η Ρόδος….
    ΥΓ2 Όσον αφορά και το αλλό ναζιτρόλ ντροπή του Διογένη αντι να γραφει βλακιούλες γιατι δεν μαθαίνει έστω ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ και να ψάξει να βρεί ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΩΡΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ…
    Αν τολμά επίσης ας ρωτήσει τους αλλους σχολιαστές του ολυμπια εκτός απο τα χαζαουγούλα για το ποίος απο του δύο μας έχει κατατροπώσει ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ τον αλλο …εκτός φυσικά αν φοβάται γιατί κατα βάθος ξέρει την αλήθεια και γράφει παραληρήματα για να του φύγει ο καημός γιατί το φυσά και δεν κρύωνει….περά απο το γεγόνος ότι συνέχως απδικνύει ότι το πειπέδο μορφώσης του και οχι μόνο είναι μηδενικό….
  • Βούλγαρης Χρήστος said

    ΥΓ3 και φυσικά τα σουηδοναζιτρολ και το ναζιτρολ ντροπή του διογένη «μουγγά στην στρούγκα» για το μέτωπο εναντίον της Ελλάδας σοιμπλέ και των αυστρίακων ομοιδέατών τους….τέτοια πορωμένα κομματόσκυλα είναι….όχι ότι μου προκαλεί έκπληξη
  • Φύγε μακριά μωρή εμμονικη, βουλγαρικη πατσαβούρα γιατί θα ξαναβάλω την φωτό σου εκεί που
    μοιάζεις σαν μπουκάλι από λικέρ, λεπτός λαιμός και φαρδύς πάτος και θα γελάει όλο το blog μαζί σου,
    Kατίνα, χα..χα..χα..!

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Κλασσικό σουηδοναζί ( με καταγώγη από το Κόσοβο) ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΔΩΡΙΚΟΥ ΧΙΑΡΙΕΤΙΣΜΟΥ=0
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΜΟΤΕΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ=0
    ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΔΙΕΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΣΤΟΡΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΟΙΠΜΠΛΕ=0
    ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ=0 (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΣΥΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ
    ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΝΕΚΑ ΒΛΑΚΙΑΣ= ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ …
    ΥΓ έγω πάντως αναρωτίεμαι γιατί κατέβασε την ΤΕΡΑΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του…τόσο «ωραίο» ΤΕΡΑΣ είναι…Μήπως φοβάται την Ιντερπολ ;
    ΥΓ2 Σε περιπτώση που έχει την κάψα να βάλει την φωτογραφία αλλών χωρίς την εγκρίση τους ασ γνωρίζει ότι μέχρις στιγμή το προστίμο που αναμένεται ότι θα πληρώσει είναι 50.000 Ευρώ και 5χρόναι φυλάκη σε περιπτώση που προσαχθή σε δίκη…αν συνέχιση το πρόστιμο και η φυλάκιση θα αυξήθουν…μήπως θέλει να βάρεσει χρεώκοπία και να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζώης του στην φυλάκη;Ας μας παρατήσει όσο προλάβαίνει…Αρκετά εχει ΚΑΡΑΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ εδω πέρα…
  • Eιναι πραγματικά ΘΛΙΒΕΡΗ η περιπτώση του σουηδοναζι εκ κοσσοβου που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ να γράψει το επωνυμα του..(.θα μου πείτε μόνον "τοιούτοι"σαν και αυτό βάζουν φωτογράφις άλλων χωρις την εγκρίση τους....Γράφει τι ίδιες αρλουμπες ξανα και ξανα ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ =0 Π.Χ. ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΗΤΩΝΙΟ ΠΟΥ ΝΑΣΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ..."ΡΑΒΒΙΝΟ"
    ΗΘΟΣΣ =0 ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ,ΤΟΝ ΠΡΑΜΓΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ GEOMAN ΚΤΛ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ=0 ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΟ ΣΟΥΔΟΝΑΖΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΗΜΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΝΑΖΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ...
    "AΠΛΩ ΤΩ ΛΟΓΩ" ΤΟ ΣΟΗΔΟΝΑΖΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ 0 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Χ.Α.
    ΥΓ Αναρωτέμαι αν το σουηδοναζιτρόλ ανήκει κατα μείζονα λόγο στην δικαιοδοσία της Ιντερπολ ή στην δικαιοδοσία του δρομοκαίτιου πιθανόν να ανήκει και στα δύο,,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου