Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ

A)

Stergdoc είπε

Αριστο σαν πονημα κ.Νικολακακη αλλα εχω την εντυπωση οτι αλλου θελατε να αναρτησετε το αρθρο σας και αλλου βρεθηκε.Εδω ειναι ο “χωρος” των…. homo erectus.Ειναι ο χωρος του καθε ρουφιανο-”φουρακη”,του καθε εξυπνουλη-”αγαπουλα”,του καθε “ανδρεαδη”(αν και αυτος ειναι απλως βλαξ),του καθε ανωνυμου και ασημαντου παλιατσου “e.m.”/”Μ.Ε”/ψ.μ/μ.ψ/ρ.α/α.ρ/και πολλων αλλων συνδιασμων του αλφαβητου που μεσα στην ανωνυμια του θρασυδηλου σηκωσαν παντιερα χωρις κανενα κοστος,το κυριωτερο για αυτους διοτι σε τετ α τετ ειναι ο σβερκος τους σακατεμμενος απο τις σφαλιαρες, και μεσα απο την ανυπαρξια τους σε αυτη την ζωη,προσπαθουν να υπαρξουν με διαφορες πιθηκιες.Καλο το αρθρο αλλα δεν ξερατε,καλα, δεν ρωτουσατε?Δινουν στα συμπαθη τετραποδα παντεσπαντι ενω αυτα γνωριζουν μονο απο καρπουζοφλουδες,αντε και …αχυρο?Εκτος και αν θελατε να τα …επιμορφωσετε τα συμπαθη κατα τα αλλα τετραποδα.Αν μπορουσανε θα σας κλωτσουσανε στα πισινα σας γιατι ξερετε εσεις και οχι αυτα.Δεν ειδατε πριν την αναρτηση σας το θολο τους το ματι.το ματι της αγελαδας?ναι αυτο το ματι το …”Αβραμοπουλικο”.Λοιπον αφηστε το εδω το αρθρο και ας το ξερανουν να το φανε σαν σανο,αλλα δημοσιευστε το και καπου αλλου οπου ομως κυκλοφορουνε διποδα.Να ειστε καλα κυρια Νικολακακη.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
B)

ΚΡΗΣ είπε

Μάθε παιδί μου γράμματα, και μετά γράφεις. Ή βάλε κάποιον να στα γράψει.
Πέρα απ’ αυτό, καλό θα ήτανε να ανοίξουμε λίγο και τα μάτια μας να δούμε για ποιούς δουλεύουν αυτοί οι κύριοι με το αυγό για κεφάλι.
Θα λύσουν άραγε το πρόβλημα της οικονομίας? Δεν γνωρίζω αν έχουν ξανακούσει αυτή τη λέξη.
Θα λύσουν το πρόβλημα της παιδείας? Όσο γι’ αυτό να μην αμφιβάλλει κανένας ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην μας χρειάζονται και πολλά πολλά. Όπως επί χούντας.
Θα λύσουν το πρόβλημα της φοροδιαφυγής? Φυσικά. Θα απαγορεύσουν δια νόμου την φορολογία των πλουσίων, και των “ειδικών”. Για τους εφοπλιστές δεν το συζητάμε. Τα παιδιά προσφέρουν έργο. Θα πρέπει να απαλλαγούν από κάθε περιττό βάρος.
Όσο για την ελευθερία του λόγου, θα μπορούμε ελεύθερα να εκφράζομε ότι δεν ενοχλεί τον “εθνικισμό” τους.
Χωρίς αμφιβολία μιλάμε για μια νέα Ελλάδα. Αυτήν των Τσολάκογλου αλλά στην καθαρή τους μορφή. Όχι μπασταρδεμένα Σαμαρίτικα πράματα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γ)
Eksothen(“Λογο λοβοτομης που εχεις υποστει βρε ανθελληνα, αυτοαποκαλεισαι ‘ΚΡΗΣ’;;”)
==================
δεν πρεπει εσυ να τα λες αυτα διοτι η δικη σου λοβοτομη ειναι και ιατροδικαστικως καταγεγραμμενη.Αντε μη σε ξανα-αρχισω.Ετσι?Να μαθεις μεχρι που ειναι η αλυσσιδα που σου αφησα και μεχρι που σε παιρνει.Μη καταχρασαι τον οικτο που σου εδειξα και δεν συνεχισα να σε κανω ρομπα δημοσια.Ετσι?
ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ!….
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δ)

stergdoc είπε

Eksothen είπε
Ιανουαρίου 6, 2014 στις 7:44 μμ
Οσο ασχοληθηκα με σκουπιδια ασχοληθηκα.Τελος αστοιχειωτο και θρασυδηλο ανθρωπακι που ζητας και βολευεσαι απο μητρικη στηρηξη αγαμητων “θηλυκων” φασισταριων.Στο τελος θα σε θηλαζουν κιολας.Αντε στο σειχτιρ μαλ@κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου