Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΖΑGLOSS

 

Η ελληνικότητα της Ρώμης και των Ρωμαίων

Kostantinos said

Ζάγκλο, αυτή είναι η παράδοση μας, αυτοί είμαστε. Εσύ τι είσαι?? Παγανιστής, αρχαιολάτρης?? Ψευτοέλληνας?? Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι είσαι. Εμείς είμαστε οι περήφανοι συνεχιστές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατοριας, της αυτοκρατοριας της Κωνσταντινουπολεως, εμείς είμαστε οι Χριστιανοί Ρωμαίοι και άθεους σαν εσένα τους κατουράμε, καλά άκουσες τους κατουράμε. Ζήτω η Ρωμανία, όπως είπε ο και ο Νίκος.

  • Ζάγκλος said

    Η παράδοση μας είναι και η οθωμανική κατοχή, όπως και η Ρωμαϊκή
    κατοχή και οι δυο θα μπορούσε να ήταν ανώδυνες αν δεν φύτρωνε
    μέσα τους το καρκίνωμα του εβραιοχριστιανσμού, το αισχρότερο
    που έχει εισβάλλει στους ανθρώπινους πολιτισμούς.
    Εσύ μπορείς να κατουράς τους Έλληνες αλλα εγώ χύνω στα μούτρα
    των εβραίων αγίων και θεών σου, προσκυνημένο αιδοίο.

  • Konstantinos said

    Δεν κατουραω τους ελληνες, οι ελληνες ειναι οι προγονοι μου, και ειμαι περηφανος για αυτους. Κατουραω τους αθεους και τους παγανιστες και αρχαιολατρες σαν εσενα που ξεχασανε τα 1500 χρονια της ενδοξης Ρωμαικης Αυτοκρατοριας μας που διεδωσε τον ελληνισμο και τον χριστιανισμο ως τα περατα της οικουμενης. Εισαι γελοιος, μην κανεις τον κοπο να απαντησεις, ανθελληνα βαρβαρε.

  • Ζάγκλος said

    Αυτοί που έσφαζαν τους Έλληνες επί χίλια χρονια, που κατέστρεψαν
    τον Ελληνισμό, που απαγόρευσαν ακόμη και την λέξη Έλληνας με την
    ποινή του θανάτου, αυτοί οι προσκυνημένοι εβραιοχριστιανοί
    αυτοαποκαλούνται σήμερα Έλληνες!!!
    Πουτανάκι των σιωνιστών, πόρνη του ιουδαιοχριστιανισμού,
    ανθελληνικό αιδοίο, ψόφα ρε αλήτη!

  • Ζάγκλος said

    Αυτό που λες εσύ σήμερα σε εμενα ότι κατουράς τους Έλληνες με την
    πατρώα θρησκεία, αυτό κάνουν και οι του ISIS που σφάζουν τους
    απιστους, αυτοί είστε, χριστιανοί ή μουσουλμάνοι τα ίδια σκατά
    είστε, βάρβαροι εγκληματίες εις το όνομα του ασιάτη γιαχβέ.
    Κατουράς μουνοσκυλο τους Έλληνες που παρέμειναν Έλληνες,
    εγώ γ@μώ το μνί της πόρνης μάνα σου αλήτη.

  • Γιάννης Ζωγράφος said

    Έχουμε να κάνουμε με ψυχανώμαλους του είδους που ζουν σε μία φαντασιακή πραγματικότητα: ο Ζάγκλος, χώρια που έχει περμφερείς απόψεις με τον Χίμμλερ, είναι αμόρφωτος — έχει ξεχάσει (εάν το ήξερε ποτέ) ότι εάν υπήρχαν (χιλιάδες) μάρτυρες ήταν οι Χριστιανοί.
    Ο Ζάγκλος και η (υστερική) Ηλέκτρα ενοχλήθηκαν από επιστημονικές διαπιστώσεις του είδους ότι δεν υπάρχουν «φυλετικά καθαροί» λαοί, πόσο μάλλον θεοί: μπορεί να μην αρέσει σε ρατσιστές και Ναζί το γεγονός ότι οι μυθολογίες και λαοί μοιράζονται στοιχεία, όπως καλή ώρα το γεγονός ότι θεότητες των αρχαίων μας προγόνων προέρχονται και εκτός το δικού μας πολιτιστικού πλαισίου.
    Τέλος, όσο και ψυχικά διαταραγμένος και να είναι ο Ζάγκλος ή η Ηλέκτρα θα πρέπει η Olympia να απαιτεί κάποιους κανόνες σεβασμού για τις γνώμες αυτών με τους οποίους μπορεί να μήν συμφωνούμε — απ’ ότι γνωρίζω έχουμε δημοκρατία και όχι Εθνικοσοσιαλισμό ή άλλη μορφή δικτατορίας.
    Εγώ πάντως θα στείλω αυτή της σελίδα στις αρχές που παρακολουθούν τα ηλεκρονικά εγκλήματα για να μάθω ποιοί είναι αυτοί που κρύβονται — η δυσφήμηση στους χαρακτηρισμούς έχει και νομικές επιπτώσεις . . .

  • Τζωρτζης said

    Ελα ρε φιλε που θα την στειλεις και στις αρχες, στο ιντερνετ εισαι οχι στην βουλη, σαφως πρεπει να υπαρχει σεβασμος αλλα στο ιντερνετ ειμαστε. Επειδη γνωριζω λιγο απο νομικα οτι εχει λεχτει μεχρι τωρα στα κομεντ δεν μπορει να διωχτει νομικα διοτι αυτοι που το εγραψαν μπορουν να ισχυρηστουν οτι δεν το ειπαν προσβλητικα.

  • Ζάγκλος said

    Ακριβώς, εγώ λέω θέλω να γαμήσω το άπλυτο μουνί της
    μάνας του, αλλα δεν το λέω προσβλητικά, αλλα από αγάπη!
    Και επειδή μιλάει και αυτός με αγάπη για τους Εθνικούς Έλληνες

  • Γιάννης Ζωγράφος said

    «αυτοι που το εγραψαν μπορουν να ισχυρηστουν οτι δεν το ειπαν προσβλητικα» — αυτοί μπορούν να πουν ότι θέλουν, θα δούμε τι έχει να πει η δικαιοσύνη — ιδιαίτερα διότι εγώ υπογράφω με το όνομά μου, και οι άλλοι κρύβονται .
    Σημ: έχω ήδη το ένα ΙΡ, να δούμε που θα μας πάει . . .

  • Ζάγκλος said

    Καραγκιοζάκο που νομίζεις θα περάσουν ανώδυνα οι ύβρεις σου
    προς τους Έλληνες, τοuς κατουράς ε?, μα εγώ γaμώ την
    σούφρα της μάνα σου και είμαστε πάτσι, τι λες?
    Μήπως θέλεις να στον χώσω και σένα?

  • Τζωρτζης said

    Φιλε με ενα ip δεν μπορεις να κανεις κατι γιατι πολυ απλα τα ip εναλασονται, το μονο που θα βρεις με αυτο το ip ειναι ενας υπολογιστης πιθανοτατα στην Αθηνα της εταιριας που του παρεχει internet, τωρα σοβαρα δωσε μου ενα email να μιλησουμε μηπως και καταφερω εγω που ξερω απο αυτα να τους βρω…να τους κανουμε κατι δεν μπορουμε αλλα ετσι για σπασιμο να τους βρουμε αυτο ισως να γινετε (λιγες οι πιθανοτητες αλλα γινετε)

  • Τζωρτζης said

    Α και κατι τελευτεο, και να τους βρεις δεν μπορεις να τους κανεις μυνηση γιατι ο ο νομος λεει πως πρεπει η υβρις τους να προκαλεσει φυσικη η ψυχολογικη ζημια.

  • Γιάννης Ζωγράφος said

    Δεν με ενδιαφέρει η μήνυση, αγωγή με χρηματική αποζημίωση θα μελετήσω — έχω κάνει αρκετές (πάνω από 10) και έχασα μόνο μία!
===========================================

Nikolaos Kretikos said

Οι Ρωμαίοι ενώσανε το ελληνικό γένος εξ ολοκλήρου, πράγμα που ούτε ο Μ. Αλέξανδρος δεν κατάφερε. Μπορεί να άλλαξε το εθνόνυμο μας άλλα αυτό είναι κάτι απόλυτα δικαιολογημένο. Χάρις την Ρώμη βασιλέψαμε στην Οικουμένη για 1500 χρόνια. Ζήτω η Ρωμανία.

Ζάγκλος said

Άντε γαμήσου ρε προσκυνημένε καραγκιόζη
  • Nikolaos Kretikos said

    Ο προσκυνημενος εισαι εσυ. Εγω ειμαι περηφανος Ρωμαιος. Εγω και οι χριστιανοι αδερφοι μου ειμαστε αυτοι που ονειρευομαστε την ανασησταση της αυτοκρατοριας των προγονων μας και διεκδηκουμε την παλαια αυτοκρατορικη επικρατεια μας. Ειμεις ειμαστε οι απογονοι των Ελληνων και των χριστιανων, των Ρωμαιων και των Μακεδονων. Εσυ εισαι απλα ελληνας, εμεις ολα αυτα. Γιατι πολυ απλα εσυ εισαι κολημενος μονο με την αρχαια ιστορια μας. Ε φιλε μου, συγνωμη αλλα εχουν περασει 2000 χρονια απο την κλασικη Ελλαδα. Εχουμε γραψει πολυ ιστορια απο τοτε και θα γραψουμε πολυ ακομα.
  • Ζάγκλος said

    Και δε με λες kretikos(!) τι διάμετρο έχει η σούφρα σου σήμερα?
  • Γιάννης Ζωγράφος said

    Nikolaos Kretikos said — «Ο προσκυνημενος εισαι εσυ. … Ειμεις ειμαστε οι απογονοι των Ελληνων και των χριστιανων, των Ρωμαιων και των Μακεδονων.» Έτσι είναι ακριβώς!
    Ούτε «έλληνας» είναι είναι ο εν λόγω κύριος — ένας ψυχανώμαλος πίθηκος, ημιμαθής. Τον έχουν επηρεάσει ο Χίμμλερ και οι φίλοι του, απόγονοι των σχολών του «Διαφωτισμού» δηλ. Φράγκοι που μας το πάιζουν «έλληνες», τους οποίους μαϊμουδίζει ο εν λόγω. . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου