Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΛΑΠΨΝΟΝΑΖΙ ΖΑGLOSS

  • panos diakos said

    Επι Γωγακη του την πεφτατε,επι Σαμαρα Βενιζελου το ιδιο.Και τοτε και τωρα για να σωσετε τους κλεφτες και τ’αφεντικα σας.
    Τωρα παλευετε για την ακυβερνησια που νομιζετε πως θα τους σωσει.Δε φανταζομαι να την εχετε δει αριστερη πλαφορμα αν και δεν ειμαι σιγουρος πως δε θα το δοκιμαζατε.Οι τωρινοι να πεσουν να σωθουν τ’αφεντικα ειναι το θεμα.Βολευεται κιο Σοιμπλε κι ετσι και δεν πετυχει το » αριστερη παρενθεση» και πληρης υποδουλωση στη συνεχεια με τους προηγουμενους,μας καθεται ενας διχασμος με κλειστες τραπεζες να γλυφετε τα δαχτυλα σας.

  • Ζάγκλος said

    Οι λέξεις είναι όλες Ελληνικές, κανένα πρόβλημα
    αλλά από το συντακτικό σου ΔΕΝ βγαίνει κανένα νόημα!
    Εσύ βέβαια είμαι βέβαιος ότι ξέρεις τι ήθελες να πεις!
    To write or articulate thoughts under pressure, it doesn’t make sense

  • panos diakos said

    Σ αυτη τη μαχη ολοι ειχαν απωλειες.Η αλλη πλευρα θα χασει τον πολεμο αρκει να μην ειστε μαζι της εστω και χωρις να το ξερετε.Οι ευρωπαικοι λαοι ξερουν καλα τι μαχη δοθηκε και βρισκουν ελπιδα σ’αυτο ολο και περισσοτεροι,εσεις εξυπηρετειστε τους Βασικους Μετοχους της κατοχης μας με τους Γοτθους ναζι.

  • Ζάγκλος said

    Επαναλαμβάνω το σχόλιο μου παραπάνω.
    Και by the way, μήπως κάνεις κάνα μπαφο?
    Πολύ θολωμένο σε γλέπω!

  • panos diakos said

    Να καταφερες να μαθεις ελληνικα απο προχθες λιγο δυσκολο. Μην τα παρατας ,ξαναπροσπαθησε , εχεις και μια βοηθεια με τηλεφωνο σε γνωστο σου αλλα ο χρονος τελειωνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου