Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Η Ουκρανία, η Ρωσία και ένα ελληνικό δημοσίευμα…

α)To Foreign Affairs είναι γνώστο νεοφιλελευθέρο έντυπο…π.χ. έχει φιλοξένηση το νέοφιλευθέρο Ατλαντιστή Νήλ Φεργκούσον….
β) Ακόμα και το μέρος του προτεινόμενου φασιστικού πραξικοπήματος στην Ιτάλια ΔΕΝ ήταν τυχαίο…καθώς ο ίδιοκτήτης της Κόμης Μποργκέζε πέρα από την συμετόχη του στο εν λόγω πραξικοπήμα, ήταν γνώστος φασίστας, διοικήτης μόναδας του Ιταλικού στρατου ή οποία μέτα την συνθηκολογήση του 1943 χρησσιμοποιήθηκε εναντίον των Ιτάλων Παρτίζανων και των Παρτιζάνων του Τίτο, Στολίσκος/Μεραρχία (Mετά το 1943) Χ (Δέκατη) ΜAS και ο οποίος «όλως τυχαίως» «διασωθήκε» από τους Παρτιζάνους του Τίτου ,,,άπο πρακτώρα της O.S.S. (Υπηρεσία Στρατηγικών Ηπηρεσιών) των Η.Π.Α. ….τι «σύμπτωσις»!
γ) Όσο για την προσπάθεια «νουθετήσης» της προηγούμενης κυβέρνήσης για να μην «παίζει» με την Ρώσια μπορούμε να δούμε κάτι όργιλα άρθρα περι «προδοσίας» της Ελληνικής Κυβέρνησης από τους «συνήθεις υπόπτους» TIMES του Λονδίνου…ναι το ίδιο έντυπο που βάπτιζε το καλοκαιρίνο δημοψήσμα «παράνομο» και έιχε δύο μέρες πρίν το δημοψηφίσμα στην πρώτη σελίδα άρθρο σύμφώνα με το οποίο το ΝΑΙ ήταν πλέον πλειοψηφία και το οποίο παλαιοτέρα ανάμεσα στα άλλα είχε «βαπτίσει» το πραξικιπήμα έναντιον του Τζαβέζ,,,»διαδήλωση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου