Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Εναντίον των "νεοπαγανιστών"

ιναι πραγματικη "συγκιντικη" η προσπαθεια καποιων "νεοπαγανιστων" να κανουν το ασπρο μαυρο!Εχουμε και λεμε:
α)"Οὐδόλως ἐκινδύνευεν ἡ πίστις, κάθε ἄλλον μάλιστα, καὶ ἑπομένως τὰ ὅπλα ἐπήραμεν ὑπὲρ τῆς Ἐλευθερίας τῆς Πατρίδος."Για την εξωθυση των υποτελων Ελληνων στο εξισλαμισμο- εκτουρκισμο μεσω των εξοντωτικων φορων που βαρυναν τους "απιστους Ναζαρηνους" (μουσουλμανικος ορος), του παιδομαζοματος κτλ. μαλλον δεν γνωριζει... ο "ελλην"! Οπως μαλλον "αγνοει" την προκυρηξη του Αλεξανδρου Υψηλαντη "μαχου υπερ Πιστεως και Πατριδος" (Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ).Επισης "αγνοει" το γεγονος οτι απο οπου εξαφανισθηκε ο Χριστιανσμος ( και για να ειμαστε πιο ακριβεις η Ορθοδοξια) χαθηκε και ο Ελληνισμος οπως π.χ. στην Σικελια οταν οι Ελληνες κατοιχοι υποχρεωθηκαν να ασπαστουν τον Ρωμαιοκαθολικισμο επαψαν συντομα να μιλανε Ελληνικα και να ειναι Ελληνες.Αντιστοιχο φαινομενο ειχαμε στην Μ.Ασια οταν επικρατησε το Ισλαμ. Ως τεκμηριωση για το τελευταιο (αν ο "ελλην" γνωριζει Γαλλικα) μπορει να διαβασει στο Σπουδαστηριο του Ιστορικου- Αρχαιολογικου το βιβλιο "Inscriptions Greques en Cilicie)και αφου το διαβασει ας μας πει ποσες ελληνικες επιγραφες υπηρχαν πριν την καταληψη της Κιλικιας απο τους Αραβες και ποσες μετα την απελευθερωση της απο τον Νικηφορο Φωκα (και σε τι επιπεδο Ελληνικων) οπως και ποσες  Ελληνικες επιγραφες γραφτηκαν μετα την αφιξη των Τουρκων στην περιοχη...
β)"Τὰ ἄλλα εἶναι μεταγενεστέρα προπαγάνδα τῆς «Ἐκκλησίας», ὡς τὸ δῆθεν λάβαρον τοῦ Παλαιῶν Πατρῶν Γερμανοῦ καὶ τὰ δῆθεν κρυφὰ σχολεῖα."
Μιλα "ελλην" η οι Ρεπουση Δραγωνα κτλ.; το επιπεδο "Ιστορικων γνωσεων" των προαναφερομενων ειναι τουλαχιστον "υποπτο" και οχι μονον αυτο...
γ)Αληθεια ποιος εδωσε το δικαιωμα στον "ελλην" να χρησιμοποει αυτο το υφος και να μονοπωλει τον τιτλο του ΕΛΛΗΝΑ;Θα του ηταν ευκολο να πει ως τι ακριβως μας θεωρει και εμας τους υπολοιπους ετσι για να γελασουμε λιγο!
δ) Τωρα σε οτι αναφορα κατι περιεργες "εξωσχολικες" δραστηριοτητες που συμφωνα με αυτον συμβαινουν στα μοναστηρια (αληθεια απο που το ξερει;) θα ηταν συνετο εκ μερους του να καλυψει τους καθρεπτες στο σπιτι του γιατι αμα τους κοιταξει μπορει και να σπασουν! Εξαλλου αμα ληφθει υποψη οτι ο "ηγετικος πυρηνας" των "νεοπαγανιστων" προερχεται απο γερασμενους πρωην "χιπι" οι οποιοι δεν βρηκαν αλλλο τροπο για να συνεχισουν την ματαια υπαρξη τους και τις "εξωσχολικες" δραστηριοτητες τους η μαλλον κυριως αυτες ( π.χ."διηπετες")και δεδεομενου οτι λογω της ηλικιας του ειναι πιθανον να ανηκει ακριβως σε αυτην την ομαδα ειναι μαλλον σιγουρο οτι θα εχει πολυ μεγαλυτερη πειρα απο τετοιου ειδους δραστηριοτητες απο εμας τους νεωτερους (ευτηχως!)
ε)Ἐὰν θέλομεν νὰ ἀντιμετωπίσωμεν καὶ μάλιστα νικηφόρως τοὺς Τούρκους καὶ οἱουσδήποτε ἄλλους ἐχθρούς, πρέπει κατεπειγόντως νὰ εὕρωμεν ἄλλον σύστημα ἀξιῶν." Επειδη τυχαινει να εχω παρακολουθησει την αρθρογραφια  του εν λογω κυριου "μηπως" η "ιδεολογια" που μας προτεινει ο soi-disant "ελλην" ειναι ακριβως η ιδεολογια που κυβερνησε την Γερμανια  το διαστημα 30-1-1933/8-5-1945 με τα γνωστα σποτελεσματα;Ευχαριστουμε αλλα δεν θα παρουμε!
ΥΣ προς αξιοριμο Απελλη: ο Διας θα ηθελε πολυ να τον παρει κοντα του αλλα εχει προβαλει αρνισικυρια ο Πλουτωνας (ενας Κερβερος ειναι αρκετος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου