Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΟΥΣ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ

αι έλεγα θα το γράψει δεν θα το γράψει...Το πονώ πολύ το "ζωντάνο" ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ και με την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που το δέρνει πιστεύει ότι θα πάρει εκδικήση για ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ που τρώει εδώ επι 24ώρου βάσεως....Αμ δε! Αγαπά ο Θέος τον κλέφτη ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη, την ταπεινοτήτα μου εν την προκείμενη περίπτωση.Αν 'είχα να κάνω με ένα λογικό άτομο ζητούσα το ναζιτρόλ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ να μας προσκομήσει αποδείξεις για το αν έγω είμαι λέει  "φίλος' του Dimitrios Agiasofitis αλλά είπαμε... το ναζιτρόλ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ εκτός απο ΠΑΡΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΠΑΠΑΡΟΒΛΑΞ ΠΑΡΑΦΡΩΝ είναι και ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και όπως έλεγε και ο Κικέρων σας τον παραδίδω στην περιφρόνηση σας πολίτες....Κατα τα άλλα 'έχει "πλάκα" που ενα ΚΡΑΓΜΕΝΟ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΣ ΝΑΖΙΣΚΟΥΠΙΔΙ κατήγορει έμενα....για ναζισμό...και ο σατάνας κατηγορεί άλλους για σατανισμό...
Καθώς το ναζιτρόλ ξύνεται στο ραβδί του τσοπάνου ας δούμε και ένα ακόμα παράδειγμα από το "ήθος" του για να γουστάρει καλυτέρα και για να πάρει την "δόση" του... ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 8:01 μμ
ξανάζησε Έλληνα το 2009…. !!!!!!!! απέδειξε ότι δεν έμαθες ακόμη τίποτα…… …..
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό …..!!!!!
Απάντηση

ΙωαννηςΤ said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 8:14 μμ
Να υποθεσω εσυ που εισαι ΧΑ αν το κανει ο Συριζα μην τα παρεις. Μεινε στα 450 ευρω!!! Ασχετο και η ΧΑ δεν θελει να αυξησει τον κατωτατο μισθο? Η δεν θελει? Της αρεσει το 450αρι?
Απάντηση

Panandrosellin said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:40 μμ
************ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΕ ****

ΙωαννηςΤ said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:43 μμ
Γιατι ρε μ**? Ποιος ειπε ο οι ΧΑ ειναι φασιστες? Παντως απο τον τροπο που μιλας δεν εισαι απλα φασιστας. Εισαι καραφασιστας και σου επιστρεφω ολους τους χαρακτηρισμους παλιο μαλακισενο.

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:47 μμ
Οι νεοναζί του σήμερα είναι οι αριστεροί της Κοντσίνα , των λαθρομεταναστών , της Goldmansachs , του Σορος που χρηματοδοτεί τον Alexis Cipra τον εβραίο , των αριστερών της παιδοφιλίας , της κτηνοβασίας , της αιμομιξίας , των αριστερών ισλαμοφασιστών του χάους , των αριστερών εθνομηδενιστων προδοτών της παγκοσμιοποίησης…..
Ο νεοναζί του σήμερα είναι ο αριστερός νεοταξίτης ισλαμοφασίστας ανώμαλος ……
Όλοι πια το γνωρίζουμε

ΙωαννηςΤ said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:48 μμ
Δεν με απασχολουν οι φιλοσοφιες σου.

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:58 μμ
Στο ξαναλέω ρε αριστερέ ισλαμοφασίστα ****************************
Δεν έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα σε κανένα να μου κολλήσει κομματική ταυτότητα γιατί ούτε είμαι ούτε θα γίνω ποτέ προδότης κομματόσκυλο εις βάρος των συμπατριωτών μου….

ΙωαννηςΤ said

Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 10:02 μμ
Εισαι clincal case φιλε. Παραταυτα στα αρχιδια μας αν αισθανεσαι οτι σου κολλησα κομματικη ταυτοτητα. Γραψε λαθος. Δεν εισαι ΧΑ. Εισαι πολυ χειροτερος.
ps
Ουτε αριστερος ειμαι ουτε ισλαμοφασιστας. Αυτα τα φανταζεται το αρρωστημενο μυαλο σου. Λεμε τωρα για μυαλο. Τελος παντων.
ΥΓ Και φυσικά το ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΣ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ δεν έχει τα ΚΟΤΣΙΑ να στείλει την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΡΛΠΟΥΜΠΑ του εστω σε ένα ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ....ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟ...ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΦΟΥΤΣΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΊΟ....
ΥΓ2 Πάντως το "ευχαριστώ" για την "διαφήμιση" άλλα δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να του δώσω τα 15 κιλά καρότα που έχει τόσο ανάγκη όσο απεγνώσμενα και αν με παρακαλά...ας πάει λοιπόν στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ του,,,Δεν μπορεί ακόμα και από την φύλακη θα μπορούν να του στείλουν τα καρότα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου