Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΤΡΟΛ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΚΥΛΟΣ

Kαι ναι κυρίες και κυρίοι ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ κάνει παγκόσμιο ρεκόρ βλακείας….τον βοηθά το γέγονος ότι δεν παίρνει τα χάπια του…Αληθεία πότε θα παρουσιάσει μια αποδείξη ότι είμαι φίλος με τον αγιοσοφήτη…Μήπως την μέρα που γιορτάζει ενά απο τα πολλά πράγματα που ΔΕΝ έχει π.χ. μυάλο;Επίσης πότε θα στείλει την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ την μέρα που θα του βγάλουν την φούστα που φορά για να του φορέσουν τον ζουρλομανδύα;
YΓ “Ενημεριωτικά” γράφω με το όνομα μου και μια ματία στο “βιβλιό προσώπων” μπορεί να το επιβεβαιώσει όταν το ναζιτρόλ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ βρεί το ΘΑΡΡΟΣ να κάνει το ίδιο ας σφυρίξει κλέφτικα ..του τον “σφυρίζουν” ‘έτσι και αλλιώς επι 24ώρου βάσεως για αυτό και ‘λάλησε”
ΥΓ 2 Και η ώρα για την ¨”δόση” του ναζιτρόλ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ
@ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ = ο πρώτος ΝΑΖΙΜΠΕΤΟΒΛΑΞ στα Παγκόσμια Χρόνικα που θεώρει τιμή την απόδειξη της ΒΛΑΚΕΙΑΣ του για αυτό και επειδή είναι εμφανές ότι τον πονά….
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 8:01 μμ
ξανάζησε Έλληνα το 2009…. !!!!!!!! απέδειξε ότι δεν έμαθες ακόμη τίποτα…… …..
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΑΙΟ δυνατό …..!!!!!
Απάντηση
ΙωαννηςΤ said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 8:14 μμ
Να υποθεσω εσυ που εισαι ΧΑ αν το κανει ο Συριζα μην τα παρεις. Μεινε στα 450 ευρω!!! Ασχετο και η ΧΑ δεν θελει να αυξησει τον κατωτατο μισθο? Η δεν θελει? Της αρεσει το 450αρι?
Απάντηση
Panandrosellin said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:40 μμ
************ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΕ ****
ΙωαννηςΤ said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:43 μμ
Γιατι ρε μ**? Ποιος ειπε ο οι ΧΑ ειναι φασιστες? Παντως απο τον τροπο που μιλας δεν εισαι απλα φασιστας. Εισαι καραφασιστας και σου επιστρεφω ολους τους χαρακτηρισμους παλιο μαλακισενο.
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:47 μμ
Οι νεοναζί του σήμερα είναι οι αριστεροί της Κοντσίνα , των λαθρομεταναστών , της Goldmansachs , του Σορος που χρηματοδοτεί τον Alexis Cipra τον εβραίο , των αριστερών της παιδοφιλίας , της κτηνοβασίας , της αιμομιξίας , των αριστερών ισλαμοφασιστών του χάους , των αριστερών εθνομηδενιστων προδοτών της παγκοσμιοποίησης…..
Ο νεοναζί του σήμερα είναι ο αριστερός νεοταξίτης ισλαμοφασίστας ανώμαλος ……
Όλοι πια το γνωρίζουμε
ΙωαννηςΤ said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:48 μμ
Δεν με απασχολουν οι φιλοσοφιες σου.
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 9:58 μμ
Στο ξαναλέω ρε αριστερέ ισλαμοφασίστα ****************************
Δεν έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα σε κανένα να μου κολλήσει κομματική ταυτότητα γιατί ούτε είμαι ούτε θα γίνω ποτέ προδότης κομματόσκυλο εις βάρος των συμπατριωτών μου….
ΙωαννηςΤ said
Σεπτεμβρίου 29, 2014 at 10:02 μμ
Εισαι clincal case φιλε. Παραταυτα στα αρχιδια μας αν αισθανεσαι οτι σου κολλησα κομματικη ταυτοτητα. Γραψε λαθος. Δεν εισαι ΧΑ. Εισαι πολυ χειροτερος.
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 1:11 πμ
Αγριεύουν τα πράγματα στο τουρκικό Κουρδιστάν.
Νεκροί τρεις Τούρκοι της Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων.
Τρεις Τούρκοι της Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων έπεσαν νεκροί το απόγευμα του Σαββάτου, στη μέση του δρόμου, στην κουρδική πόλη Γκεβέρ (Gever), ή όπως την αποκαλούν οι Τούρκοι Yüksekova, στη νοτιοανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με το Ιράν.
Στις κουρδικές ειδησεογραφικές σελίδες στο Twitter έχει ανέβει και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, με τους δύο να κείτονται νεκροί στο πεζοδρόμιο μέσα σε λίμνες αίματος.
Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι εκτελεστές.
–http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/10/blog-post_332.html
Απάντηση
Ο Γιωργος said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 1:18 πμ
Δεν βαρέθηκες να πουλάς τρόμο; Έτσι κι αλλιώς βοήθεια δεν θα δούμε από πουθενα. Που την πας τη δουλειά; Ότι θα καθαρίσει το αλσχάιμερ που υποστηρίζεις; Άντε να ταΐσεις τον κερκυραίο. Δεν πείθεις λεβέντη. Πάρτο απόφαση.
Απάντηση
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 1:35 πμ
Είχα μια φαγούρα στο πουλί όλη μέρα…… ποιον θα πίσω …..ποιον θα πίσω….. το Γιωργάκη το χανουμο-ισλαμοφασιστακι…….
Ρε τι φαγούρα στο πουλί είναι αυτή……..
Άντε μωρη Λευλά να πουλήσεις αλλού μπαγιάτικη μαγκιά…. τουρκοπουστ@
Ο Γιωργος said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 1:45 πμ
Τι να μου πεις ρε άχρηστε. Ότι ζητάς τον ψήφο του κόσμου για να καταργήσεις τις εκλογές; Ένα καλό έχετε. Σε δέκα χρόνια τα κεφαλάκια σαν κι εσένα θα είναι σε γεροκομεία.
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 1:50 πμ
Πια ψήφο βρε βλήμα? Τι λες? Όπιο πίνεις?
Για ξεστραβώσου λίγο…… μάπα…
”Αυτό που έρχεται είναι μεγάλο…… και έρχεται γρήγορα … ”
–http://www.pentapostagma.gr/2014/10/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ad-2.html#.VEwpAnkcSM8
Ο Γιωργος said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 1:52 πμ
Συγνώμη για το λάθος στην ηλικία. Απο τα “λόγια του κόλου” μάλλον μιλάω σε δεκάχρονο.
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 1:59 πμ
Είναι προφανές ότι σε πειράζει αυτό που πίνεις…… σε κάνει πιο βλάκα και από τα λάχανα…… !!!!!
Πάντως ξανασκέψου το πριν με ψηφήσεις……. !!!!!
Ρε τι αρχιμ@λακες έχουν μαζευτεί τελευταία στο Ολυμπία…… τους έχει μπουκώσει ο Αλβανός στο μαύρο και τραγουδούν τον πρόστυχο καπνό!!!!!!!
Γιωργάκη…. ‘’ο Γιωργάκης’’ σου θα σε σώσει….. θα το κάνει νόμιμο !!!!!!!
Ε ρε γλέντια !!!!!
Ρε μπας και σε λένε ‘’Σωτήριο’’ η μήπως ‘’DIMITRIS’’ …… λέμε τώρα……
Ο Γιωργος said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 2:03 πμ
Κοπέλα μου πριν να μπεις εδώ δεν μας διάβασες να μας γνωρίσεις;
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 2:06 πμ
Εμ…. καλά το λέω……. τι θες τη φούντα μωρη Μαρουλιό……. άρχισες να μιλάς οβραίικια κα σε πηρανε χαμπάρι…..
Πάντως ξανασκέψου το πριν με ψηφήσεις……. !!!!!
Ο Γιωργος said
Οκτωβρίου 26, 2014 at 2:12 πμ
Ξεραμένος στόκος!!! Ούτε με το κουταλάκι του γλυκού δεν παίρνεις μπροστά.
ΥΓ Το “ωραίο” είναι ότι το ναζιτρολλ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ το ομολογεί και μόνο του ότι τον πειράζει ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ που είσπράτει διαφορετικά θα σφυρίζε αδιάφορα…Μην ανυσυχεί λοιπόν …κάθε φορά που θα αντιλαμβάνομαι οτι ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ θα το καταγράφω …ως ντοκουμέντο για την περιπτώση του και για άλλα πράγματα όταν θα έρθει ή ώρα….
ΥΓ2 Επειδή “φυσικά” ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ μπορεί να φορα ΦΟΥΣΤΑ από εδω και στο έξης.. την δικαιούται….
ΥΓ -ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ “Φυσικά” ακόμα να δώ την “αποδείξη” ‘ότι είμαι λέει φίλος του Αγιοσοφίτη ,,,,άλλα είπαμε το ναζιτρόλ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ ειναι ΝΑΖΙΜΠΕΤΟΒΛΑΞ μεγαλύτερο και από την ναζικουρούνα nk αλλά και επιπλέον ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και όπως έλεγε και ο Κικέρων σας τον παραδίδω στην περιφρόνηση σας πολίτες
"Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη τρείς και η κακή του μέρα" ...ΕΧΕΙ "ΠΛΑΚΑ" ΟΤΙ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ....είπαμε στο σχόλειο ΔΕΝ περνάγε τις τάξεις...τον 'πέρναγαν"  "45 μάστοροι και 60 μαθητάδες" και πάλι ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥΒΛΟ έμεινε ...ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΩΡΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ...αλλά βέβαια ΩΣ ΝΑΖΙΤΡΟΛ το παρμενίδιο όν  ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ....συντόμα και στο Δρομοκαίτιο...

ΥΓ 'Όταν το ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΠΑΠΑΡΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑΖΙΓΡΕΚΥΛΟΣ 'κατηγορεί" (για ξεκάρφωμα) το ΙΝΔΑΛΜΑ του τον δρ, γκαιμπέλς είναι σαν να βλέπεις ένα σατανιστή να κατήγορει,,,,,Ας ξαναβάλει λοιπόν το βίντεο όσες φορές θέλει αφου τον εμπνέει..ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου