Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΝΑΖΙΧΑΡΙΛΑΟΣ

  • αρίλαος said

    Δεν γράφει την άποψη του φίλε, προπαγάνδα γράφει και προσπαθεί να διαμορφώσει τη κοινή γνώμη προς μία άκρως ανθελληνική για τα Ελληνικά συμφέροντα κατεύθυνση στη πραγματικότητα. Αυτό είναι ολοφάνερο.
    Εγώ δεν γνώριζα ότι είναι Αλβανός στην Ελλάδα όμως τα σχόλια που γράφει, αν διαβάσει κάποιος με προσοχή, δεν γράφονται από έναν Έλληνα σε καμία περίπτωση ΟΣΟ αριστερός και αν είναι. Το γράψιμο του έχει μίσος και φθόνο απέναντι στους Έλληνες. Στη πατρίδα του ή στη Τουρκία της οποίας τα συμφέροντα προωθεί συνεχώς με τη προπαγάνδα που κάνει θα τον είχαν μπαγλαρώσει ήδη ως “πράκτορα.”
    Τα σχόλια όλων των άλλων ακόμα και με τις διαφωνίες και το τσουχτερό χιούμορ δεν βγάζουν το μίσος και τη κακία που βγάζουν τα δικά του σχόλια απέναντι ακόμα και στους αριστερούς, αφού θέλει να μας περάσει ως αριστερός. Έχει ΠΟΛΥ βαθύ μίσος για τους Έλληνες, πρέπει να είσαι στραβός να μην το δεις. Το Ολυμπία δεν πρέπει να τον αφήνει να κατεβάζει το επίπεδο σε ολες τις συζήτησεις και να μην αφήνει στο τέλος τα άρθρα και σχόλια και απόχεις από όλες τις πολιτικές ιδεολογίες να μας κάνουν να σκεφτόμαστε. Μόλις μπαίνει στη κουβέντα, παρατήρησε τι γίνεται…
    Έχουμε έναν Αλβανό να φέρνει το “πολιτισμό του” και τα ψέματα του και να κατεβάζει τους Έλληνες στο επίπεδο του. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ξεφτιλίζει τους Αλβανούς, οι οποίοι δεν είναι όλοι σαν αυτόν και ούτε όλοι μισούν την Ελλάδα, τους κάνει να φαίνονται τριτοκοσμικοί και ενισχύει το αντι-Αλβανικό αίσθημα και τα στερεότυπα που έχουν οι Έλληνες για τους Αλβανόυς στην Ελλάδα με τη συμπεριφορά του, την ανθελληνική προπαγάνδα του και το μίσος του που δεν κρύβεται με τίποτα όμως.
  • Κερκυραίος said

    Σαν να χάθηκε κάποιο σχόλιο εδώ
    για τον νεότευκτο “πατριωτάρα” ήτανε, τον Χαρίλαο
    που μου μαθε το “ανθέλληνας” και το “ανθελληνική προπαγάνδα”
    και τώρα μου μυήθηκε και στο “Αλβανός” το τούβλο!
  • Χαρίλαος said

    Εσύ που δεν είσαι “τούβλο” γιατι δεν μας ξακαθαρίζεις αν λένε ψέματα: Είσαι ή δεν είσαι τελικά Αλβανός;
    Αφού είσαι Έλληνας, που έκανες τη στρατιωτική σου θητεία, σε ρώτησε το άλλο το παλληκάρι και ξαφνικά τα σχόλια σου σταμάτησαν. Ξεκαθάρισε μας λοιπόν να μη σε κατηγορούμε τσάμπα…Αν έισαι Αλβανός, από ποιά πόλη της Αλβανίας είσαι;
  • Κερκυραίος said

    Άντε ρε ΧΑμένο
    βγήκε τώρα και ο κούνουπας να μας το παίξει αητός!
    Θα μας περάσει και … check-in … κάθε ποντικοχεσιά!
  • Χαρίλαος said

    Α ρε κακομοίρη κομπλεξικέ, πως καρφώνεσαι ότι είσαι Αλβαναράς του κερατά! Δεν έχεις απαντήσεις, και νομίζεις ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση για να καλυφθείς, κουτοπόνηρε γιδοβοσκέ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν θα τον φώναζαν “Αλβανό” και δεν θα ωρυόταν: “κοψτε τις μαλακίες, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ μαλάκες!”
    Μωρή Αλβανική ανθελληνική πορδή, ποιόν νομίζεις ότι κοροιδεύεις;
    Ρόμπα τους έχεις κάνει τους Αλβανούς τσάμη! Όλοι αμορφωτα κομπλεξικά βούρλα σαν εσένα είναι;
  • Κερκυραίος said

    Βρε με τι ζώα πρέπει να ασχολείται κανείς …
    ρε τι ζώα την είδανε σήμερα “ελληνάρες”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου