Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΛΕΠΟΙΚΩΝΙΕΣ

Χρήστος Βούλγαρης είπε...
Και εμείς θέλουμε (ή θα επρέπε να θέλουμε ) ενα τηλεπωνίακο δικτύο το οποίο θα παρακαμπτεί Αμερικάνους και Γερμάνους και Βρετανούς και άλλους "καλοθελήτες" μπορούμε να το κάνουμε όμως;
Γιώργος Γεωπόνος, Θεσσαλονίκη είπε... 1) @ Χρήστο

 1) @ Χρήστο

(Χρήστο τι "διαβολικά" ερωτήματα κάνεις!)
Ακόμα και να είχαμε τέτοιο δίκτυο...θα ήταν δύσκολο για μια υπηρεσία με τα μέσα της NSA να το παραβιάσει? Στην εποχή των ηλεκτρονικών(που ασχολούνται άλλοι από χόμπι και άλλοι λόγω επαγγέλματος) για τα πραγματικά σημαντικά που δεν θες κανένας να μάθει ο καλύτερος τρόπος επικοινωνιών είναι από κοντά (με καμία ηλεκτρονική συσκευή στον χώρο) με ψιθύρισμα στο αυτί και με κώδικα αυτά που θα πεις ψιθυριστά. Άλλα να λες και εντελώς άλλα να εννοείς.

Και με σήματα καπνού να επικοινωνήσεις από μακριά
κάποιος/οι που δεν θες, θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει τι θες να πεις σε αυτόν τον οποίο στέλνεις το μήνυμα σου.

Ίδια "φιλοσοφία" και για προσωπικές ή άλλες σημαντικές σημειώσεις:

Γραπτό με κώδικα και σε χαρτί με χέρι και στυλό ή σε χαρτί με χέρι και γραφομηχανή.
Διαχρονικές "αξίες".

Επίσης, όσο μπορούμε να αποφεύγουμε να βγάζουμε φωτογραφίες με κινητό ή ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές καλό είναι. Τόσα χρόνια που βγάζαμε με τις κλασσικές δεν χάσαμε κάτι.

Και πάλι μην ξεχνάς...υπάρχει πάντα ένας ικανότερος, ισάξιος ή και κατώτερος που παρακολουθεί και περιμένει απλώς να κάνεις έστω ένα και μόνο λάθος.

Από μακριά μόνο αυτά που εσύ θες και τα "καμμένα" και τα "χαχαχα χουχουχου".

Ακόμα και που κυκλοφορούμε να πάμε οπουδήποτε πχ δουλειά, για καφέ, για έναν απλό περίπατο, για ψώνια σαν απλοί άνθρωποι δεν πρέπει να ακολουθούμε πάντα συγκεκριμένο πρόγραμμα, συγκεκριμένες διαδρομές κτλ. Όχι ρουτίνα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η ρουτίνα. Χρειάζονται καθημερινές αλλαγές. Πάντα κάποιος μπορεί να παρακολουθεί για οποιονδήποτε λόγο έναν απλό άνθρωπο. Από τον πιο απλό λόγο μέχρι τον πιο επικίνδυνο.

2) "Με τη Deutsche Telekom στον ΟΤΕ, αποκλείεται!"

Σωστόςςς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου