Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΝΑΖΙΒΛΑΜΜΕΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ

Παυλος said


(Ν. Μιχαλολιάκος: Χειρότεροι από εμάς οι της Νέας Δημοκρατίας!)…..Ειπε ΚΑΙ μια συνειδητη αληθεια το φασισταριο….
  • …φυσικά γι’ αυτό δέν ακούσατε τίποτε….
    Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Άμεση προτεραιότητα η επιστροφή της εθνικής κυριαρχίας
    • Βούλγαρης Χρήστος said

      ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΣΧΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ,,,,ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΝΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ MUTTER DEUTCHLAND ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ
      Τι παρέλειψε να μας πει το ρεπορτάζ του «Εθνους» για τους μαφιόζους χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής… Μαρ
      30
      by Mαν.Αρκάς
      1 Vote
      Ενδιαφέρον το δημοσίευμα του «Εθνους της Κυριακής» που υπογράφουν η Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλας και το οποίο φέρνει στην επιφάνεια το βούλευμα-καταπέλτη του Συμβουλίου Εφετών στο οποίο περιγράφονται οι σοκαριστικές λεπτομέρειες του τρόπου λειτουργίας των στριπ σόου, της σωματεμπορίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που γινόταν από τους ιδιοκτήτες της αλυσίδας αρτοποιίας και τους συνεργάτες τους.
      Μια ένσταση όμως. Μπορεί το θέμα από νομική – ποινική πλευρά να αντιμετωπίζεται επαρκέστατα στο δημοσίευμα του «Εθνους», η πολιτική και ποιο ουσιαστική του πλευρά όμως αποσιωπάται εντελώς. Ας υποθέσουμε καλοπροαίρετα ότι αυτό οφείλεται σε άγνοια των συντακτών του δημοσιεύματος.
      Για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση των αναγνωστών του μπλοκ μας, εμείς παραθέτουμε απόσπασμα από κείμενο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου που είχε δημoσιευτεί στο περιοδικό “Unfollow” και είχε τίτλο «Η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από ακροδεξιούς στη Ρωσία, έλληνες και ρώσους επιχειρηματίες»
      Εταιρείες βιτρίνα και χρηματοδότες
      Πρώτη στη σχετική λίστα είναι εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.Πρόκειται για γνωστή αλυσίδα, με δεκάδες καταστήματα στο νομό Αττικής, τα αφεντικά της οποίας έχουν στο παρελθόν προφυλακιστεί και έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
      Η συγκεκριμένη αλυσίδα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι βιτρίνα προκειμένου να ξεπλένονται χρήματα από την εξαναγκαστική πορνεία γυναικών με προέλευση κυρίως από την Ανατολική Ευρώπη, ενώ πίσω από την εταιρεία κρύβονται μπίζνες με στριπτιζάδικα και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Πρόκειται για κύκλωμα που ελέγχεται από τη ρωσική μαφία, η οποία -όπως είναι ευρέως γνωστό- κατά καιρούς αναλαμβάνει να «διεκπεραιώνει» υποθέσεις ρώσων ολιγαρχών και επικίνδυνες αποστολές του ρωσικού συστήματος εξουσίας.
      Πέρα από την απευθείας χρηματοδότηση προς τη Χρυσή Αυγή, η συγκεκριμένη αλυσίδα καλύπτει και ανάγκες «προσλήψεων» από τη σχετική λίστα «ευρέσεως εργασίας» που διαθέτει η ελληνική ναζιστική οργάνωση προκειμένου να στρατολογεί νέα μέλη με «αντάλλαγμα» μια (κακοπληρωμένη) θέση εργασίας.
    • @ βουλγαροχιστορικό
      τάδε έφη τό έθνος τού εθνικού εργολάβου/ νταβαντζή/ χρυσοθήρα …
      μάλιστα……….είναι νά μή πιστέψης αυτά πού λέγει; ….
      πές μας τώρα καί τί λέγει τό μεγκάλο κανάλι του γιά νά δέση τό αυγολέμονο……
      καί μή ξεχάσης νά μάς πής τί λέγει καί τό ιντυμίντια τού Σόρος γιά τήν Χρυσή Αυγή……
      καί πού ‘σαι ,βάλε καί λίγο από Δαβίδ Χάρις,αυτόν ντέ, τού αμερικανοεβραϊκού λόμπυ….
    • βουλγαροχιστορικέ γι’ αυτά τά ιστορικά γεγονότα τσιμουδιά……….
      Σελίδες Ιστορίας: Λιτόχωρο 31 Μαρτίου 1946 – Η αρχή της κομμουνιστικής ανταρσίας
      69 χρόνια από την έναρξη της κομμουνιστικής ανταρσίας, του περίφημου τρίτου γύρου, που στοίχισε στην Ελλάδα ποταμούς αίματος και πολλαπλάσιες καταστροφές σε υποδομές από ότι ολόκληρη η περίοδος του πολέμου και της κατοχής. Οι υπεύθυνοι του αιματοκυλίσματος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, χωρίς να έχουν αλλάξει σε τίποτα τις προδοτικές και ανθελληνικές ιδέες τους εξακολουθούν να παριστάνουν τους ταγούς της δημοκρατίας. Το κόμμα που αποτέλεσε τον ορισμό της εγκληματικής οργάνωσης και επιχείρησε πολλάκις την κατάλυση του πολιτεύματος, τολμά σήμερα να υβρίζει τους Εθνικιστές.
    • Σπιρο Πριφτι said

      ΕΑΜοβουλγαρομπολσεβικοζερβορουφιανε εξαφανίσου από εδώ.
      Καραρουφιανε.
      Άντε μη φωνάξω το Στέργιο
      Σπιρο Πριφτι
      Μπαρμπερης-Κέρκυρα
    • Βούλγαρης Χρήστος said

      EXEI ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ CITIZEN OF USA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ….ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΩΣ GYLAM OF ALBANIA UND KIND DER SIE MUTTER DEUTCHLAND ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΡΒΙΓΚ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ? ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΅΅ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ΅΅ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ…
      ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΟΡΙΔΑ ΣΠΙΡΟ ΠΙΡΦΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΠΥΡΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ…
      ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΟ ΅΅ΑΝΔΡΑΣ΅΅ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ
      Σπιρο Πριφτι
      Μπαρμπερης-Κέρκυρα
      07/04/2014 στις 07:42 | #15
      Αγγελικουλα επεσα στον ερωτα σου και μου ριξες …………..χυλοπιτα;
      Γιατι;Πολυ στεναχωρηθηκα…
      Ειναι αληθεια οτι ειμαι λιγο γκεϊ αλλα μη με αποπαρεις.Από τότε που έχασα τον ανδρισμό μου στην εκπαίδευση για τις ειδικές δυνάμεις, άλλαξα. Βγάζω τα αποθημένα μου, μήπως και βρω κανένα να με ικανοποιήσει, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ψάχνω συνέχεια την παρέα σου..Για αυτό προσποιησου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου