Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΝΕΚΡΟΥ- ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!....


Alexandros said


Και εγώ πού δεν σε γνώρισα Βαγγέλη κλαίω για τον άδικο χαμό σου. Ολη η Ελλάδα κλαέι σήμερα για σένα. Και απαιτεί αμείλικτη τιμωρία για τους υπευθύνους.
Στο σημείο αυτό θα πρότεινα προς ένδειξη ΤΙΜΗΣ της μνήμης σου την μετονομασία της Σχολής σου σε «Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλη Γιακουμάκη», ώστε να σέ θυμούνται όλοι καί γιά νά μή ξαναγίνει ποτέ τέτοιο κακό στό μέλλον. Επίσης νά υπάρξουν 3 κρατικές υποτροφίες στή Σχολή σου μέ αναφορά στό όνομά σου «Υποτροφία Βαγγέλη Γιακουμάκη» πού θα δίνουν δωρεάν διαμονή και σπουδές σε 3 φοιτητές για όλα τά χρόνια σπουδών τους στη Σχολή σου και να σε μνημονεύουν για πάντα.
Να γίνει η κηδεία σου δωρεάν από το Κράτος με έξοδα του Υπουργείου Παιδείας.
Να γίνει ειδική επιμνημόσυνη δέηση γιά τήν ψυχούλα σου καί τήν ανάπαυσή σου, Βαγγέλη μου, στόν Παράδεισο, από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, από τόν Αρχιεπίσκοπο Ελλάδας στή Μητρόπολη Αθηνών και όλες τις εκκλησίες της Ελλάδας από όλους τούς Μητροπολίτες καί ιερείς σε μιά σύντομη συγκεκριμένη ημερομηνία πού θα ορίσει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Να υπάρξει δρόμος με το όνομά σου στον κεντρικό δρόμο πού οδηγεί στη Σχολή σου καθώς και άλλος δρόμος μέσα στη πόλη των Ιωαννίνων πού θα αποφασίσει άμεσα (σε έκτακτη συνεδρίαση) ο Δήμος Ιωαννίνων.
Να φιλοτεχνηθεί ολόσωμα άγαλμά σου, Βαγγέλη μου, στον προαύλιο χώρο της Σχολής Σου, Βαγγέλη, για να σε θυμούνται όλοι.
Να διοργανωθούν εκδηλώσεις μνήμης σου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ειδικότερα στη Σχολή σου.
Αν αποδειχθεί ότι για τον άδικο χαμό σου, Βαγγέλη μου, φταίνε (έστω και σε επίπεδο ηθικής αυτουργίας) κάποιοι συμφοιτητές σου, αυτοί να εκδιωχθούν/διαγραφούν από την Σχολή και να μην τους επιτραπεί ποτέ να σπουδάσουν ούτε να ενταχθούν σε καμία φοιτητική κοινωνία. Ποτέ !! Και αυτό πέραν της φυλακής πού τους περιμένει !

Νά αποζημιωθεί άμεσα η οικογένειά Σου μέ 1.000.000 ευρώ γιά τόν άδικο χαμό σου.
Νά ζητήσει επίσης συγγνώμη στήν οικογένειά σου ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τους χαροκαμένους γονείς σου (διότι γιά τόν άδικο χαμό σου νομίζω ότι φταίει καί η Πολιτεία) και να τους καλέσει, για τον λόγο αυτό, στο Προεδρικό Μέγαρο, με έξοδα της Προεδρίας και να δοθεί ζωντανή διακαναλική κάλυψη για το θέμα αυτό. Ετσι για να ευαισθητοποιηθεί ακόμα περισσότερο η Ελληνική κοινή γνώμη και να πάψουν έτσι τά «κολαστήρια» της ενδοφοιτητικής (και ενδοσχολικής ) βίας.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην Βουλή των Ελλήνων πρό ημερήσιας διάταξης με σχετική αναφορά του Πρωθυπουργού στο τραγικό αυτό περιστατικό και να κυματίσει μεσίστια η ελληνική σημαία τόσο στη Βουλή όσο και στο Υπουργείο Παιδείας.
Να υπάρξουν άμεσα οι όποιες απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες από πλευράς Κυβερνήσεως ώστε να μην υπάρξουν ποτέ στο μέλλον τέτοια τραγικά περιστατικά.
Όλα αυτά, Βαγγέλη μου, είναι ελάχιστα μπροστά στο τραγικό γεγονός της απώλειάς Σου. Θέλω όμως να ξέρεις ότι όλοι εμείς πού μείναμε μόνοι πιά σ’ αυτή τη ζωή χωρίς εσένα δίπλα μας (έστω και αν δεν σε γνωρίσαμε ποτέ εξ όψεως) θα σε κλαίμε για πάντα Βαγγέλη μου, θα προσευχόμαστε πάντα για σένα και πάντα θα σε σκεφτόμαστε στις μοναχικές μας στιγμές φέρνοντας στη μνήμη μας το ευγενικό σου θλιμέννο πρόσωπο. Και θα νιώθουμε ένοχοι Βαγγέλη μου, γιατί δεν μπορέσαμε όλοι εμείς (οι άχρηστοι) να σε προστατεύσουμε – να προστατεύσουμε ένα από τά παιδιά μας – ώστε σήμερα να ζείς κι εσύ ανάμεσά μας.
Συγνώμη, Βαγγέλη μου, γιατί και εγώ (πού ποτέ δεν σε ήξερα και ποτέ δεν σε είδα παρά μόνο από τη φωτογραφία σου) αισθάνομαι ένοχος. Πόσο λυπάμαι … και πόσο κλαίω γι΄αυτό !! Ας είναι ελαφρό το χώμα πού θα σε σκεπάσει.

  • Σπιρο Πριφτι said

    Να κάνουμε το ίδιο και για τα δύο παλληκάρια που φάγανε μπαμπεσικα οι δικοί σου στο Ν. Ηράκλειο, λες;
    Σπιρο Πριφτι
    Μπαρμπερης-Κέρκυρα

    • Alexandros said

      Κατ΄ αρχήν ποιοι «δικοί μου» ? Τί υπονοείς ? Γιατί εγώ δέν μπορώ νά καταλάβω τί ακριβώς διατείνεσαι. Με γνωρίζεις και μιλάς έτσι εναντίον μου υβριστικά καί συκοφαντικά ?
      Θά σού συνιστούσα, λοιπόν, νά μάθεις πρώτα νά σέβεσαι τους συνομιλητές σου στο διαδίκτυο, ακόμα και αν διαφωνείς μαζί τους.
      Γιατί οι βρισιές, τά ψεύδη και συκοφαντίες στο διαδίκτυο, όταν εκστομίζονται καί απευθύνονται μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί νά έχουν και νομικές συνέπειες …
      Ούτε πιστεύω πώς η φρασεολογία τού σχολίου σου εκπέμπει στοιχειώδη σεβασμό πρός το παιδί πού χάθηκε !
      Νομίζω λοιπόν ότι τό σχόλιό σου είναι σκέτη, αποκρουστική καί υβριστική παραφωνία σε σχέση με εκείνα τών άλλων πού συμμετέχουν σ΄αυτό το δημόσιο διάλογο.
      Ξανασκέψου τα λοιπόν αυτά !
    • Βούλγαρης Χρήστος said

      ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ…ΠΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ,,,ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΕΤΣΙ…ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ Σπιρο Πριφτι ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

  • Βούλγαρης Χρήστος said

    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ++++!
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΙΕΣΗ,,,

    • Θωπευτης said

      Μ’ αρέσει η σκέψη σου Χρήστο.
      Αλλά δεν χρειάζεται καινή ιστοσελίδα.
      Φάε μία φασολάδα. Κι αν είναι και λίγο χαλασμένη; Εκεί να δεις πίεση.

    • Βούλγαρης Χρήστος said

      ΕΞΕΣΤΙΝ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΙΜΟΝΕΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου