Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ

Ιωάννης. Ο Peacemaker said


Χρυσή Αυγή για να ΒΡΩΜΗΣΕΙ ο τόπος από τις κλανιές,τα κατουρλιά και τις κουράδες που αφήνουν κάθε τόσο οι ψυχασθενείς νεοναζί!!!
ΥΓ Μα καλά τι έχω καταλάβει;;Μερικοί πραγματικά επιθυμούν τον εμφύλιο σπαραγμό;;;
  • Βασιλικη Ομογενης,Λευτερια Στην Βορειο Ηπειρο said

    Ευτυχως που δεν απεχωρησες απο το ολυμπια οπως απειλουσες και ανεβαζεις το επιπεδο καθημερινως.
  • Κόριννα(Ἡ Πολυτονικὴ) said

    Ιωάννης. ο Peacemaker
    Εὐτυχῶς ποὺ τὸ κατάλαβες ὅτι προκαλεῖτε τὴν Χ.Α γιὰ νὰ ὁδηγηθοῦμε σὲ ἐμφύλιο ὥστε νὰ ἁρπάξετε ὁ,τι δὲν μπορεῖτε ἀλλοιῶς.
    Αὐτὴ τὴν φορὰ τὸ χατῆρι δὲν θὰ σᾶς γίνη.
  • Σοφία said

    Ξεχείλισες από επιχειρήματα βρε Ιωάννη!
    Εντυπωσιάζομαι!
    Σωστά διόρθωσες την ορθογραφία. Να μην βρωμάμε ανορθόγραφα!
  • Ιωάννης. Ο Peacemaker said

    Φυσικά και δεν θα αφήσουμε τα νεοναζιστικά σκύβαλα να μαγαρίσουν την πατρίδα!!!
    Ο ηρωικός και χιλιοδοξασμένος ελληνικός λαός του παρελθόντος κάποτε πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα,εξαιτίας της λυσσαλέας αντίστασής του κατά των ναζί χιτλερικών!!!Γι αυτό και μόνον, απαγορεύεται να υπάρχουν ναζιστικά μνημεία και σύμβολα στην Ελλάδα!!!Ούτε γι αστείο καθιέρωση εθνικής εορτής λόγω ……Γράμμου!!!Τα ίδια και για τον Ατατούρκ!!
    ΥΓ Ο ελληνικός λαός του παρελθόντος φυσικά και όσον αφορά τον σημερινό;;;ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ,ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ!!
    ΥΓ 2 Κόριννα είπαμε,εσύ δεν δικαιούσαι να μιλάς για πατρίδα!!!Τα σπασμένα της γενιάς σου πληρώνουμε και θα έχετε την περισσότερη ευθύνη αν η Ελλάδα διαλυθεί!!!
  • Βούλγαρης Χρήστος said

    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Από ότι βλέπω έχουμε παράσταση από τα μέλη του θιάσου παλιάτσων «χαζά αυγά» είναι πάντως «ΑΣΤΕΙΟ» άτομα που μένουν στις Η.Π.Α. και είναι «πολίτες» αυτού του κράτους ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και υμνούν ξεδιάντροπα τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ χίτλερ να κάνουν διάλεξη για πατριωτισμό….μάλλον εννοούν την πατρίδα της deutchland αλλά «ντρέπονται» να το πουν…
    @κορρίνα:ακόμα να δω να απάντα στα στοιχεία που έχω παραθέσει για τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ιρβίγκ και αρχίζω να ανησυχώ…τρώει η ΄γάτα της απαντήσεις της ή να υποθέσω ότι το αλτζχαίμερ αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου