Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ "ΑΝΕΜΟΣ"

Άκης said


Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, το να επισημαίνεις τα λάθη ή τις ευθύνες των άλλων, ακόμα και αν έχεις 101% δίκιο, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι οι θέσεις που υποστηρίζεις είναι σωστές. Σημαίνει, απλώς, ότι εντοπίζεις τα λάθη ή τις ευθύνες των άλλων.
Αφεντικό (ή, μάλλον, τσοπάνο) έχεις εσύ και οι άλλοι οι αφελείς που πιστεύετε ότι υπάρχει στον πλανήτη άνθρωπος με περιουσία 3 τρις (εξ ων και τα 600 δις), ή ότι κάπου κυλοφοράνε κάτι νταλίκες με 754 τρις (και δε συμμαζεύεται) – μόνο που ακόμα δεν μας είπες ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ; Εσείς μας τις τάξατε, μην κάνεις το κορόδιο τώρα! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ;
Κατά τα λοιπά, μπορεί να χτυπιέσαι και να απειλείς όσο θέλεις – ένα είναι σίγουρο: από τον Σώρρα όχι τρις ή δις – ούτε δολλάριο δεν θα δεις.
Παραμύθιαζε όσο θέλεις τον εαυτό σου – ΟΥΤΕ ΔΟΛΛΑΡΙΟ!
Δες πόσοι μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν στις μπούρδες που γράφεις εδώ μέσα – ή στα σχόλια του (όποτε τολμάει να εμφανιστεί) μπαρουΦΕΚ / Καταπίστευμα / και δε συμμαζεύεται.
Ξεπερνάω τα όρια με αυτά που γράφω, αλλά δεν είναι για να σε προσβάλλω, είναι για να σε ταρακουνήσω μπας και επανέλθεις στην πραγματικότητα.
Κάποιος πρέπει να σας τα πει χοντρά κάποια στιγμή, ή να σας κάνει ένα κρύο μπάνιο, μπας και ξυπνήσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου