Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ TRISSOTIN-Υποκειμενικός Σχολιαστής



Το βουλγαροφασίστα αιπειστοιμωνα με εξειδίκευση στο τρολάρισμα και “δημοσιεύσεις” στην εφημερίδα 37 του Γενάρη δεν ακολούθησε την επωδό των γνωστών θαμώνων, αφού παπαγαλίζοντας την ιστορία της τρίτης δημοτικού ήξερε ότι δεν τον παίρνει να μου πει ότι δεν συντρέχουν δημοψηφίσματα στον ιστορικό χρόνο ακόμα και σε αυταρχικές κοινωνίες και πάντως σε μη θεωρούμενα δημοκρατικά κράτη.
Άρα ότι δεν αποτελεί θεμέλιο ενδείκτη μιας δημοκρατικής κοινωνίας.
Ήξερε ότι αμέσως θα τον ξεβράκωνα μέσα από τις ιστορικές πηγές.
Επιστράτευσε όμως το αιπειστοιμωνα την άποψη ότι δεν χειραγωγείται μια τέτοια αγελαία διαδικασία στις σύγχρονες πολιτείες, γιατί ως απολογητής (άλλωστε ποτέ δεν έδωσε εξετάσεις, υπόχρεος είναι) του συστήματος το θεωρεί δημοκρατικό.
Βέβαια με τεκμηριωμένο τρόπο φάνηκε ότι χειραγωγείται μια τέτοια στιγμιαία πράξη και προς όφελος των ελίτ και της κομματοκρατίας που την οριοθετούν και ως προς το ερώτημα και ως προς τη διαχείριση της όποιας απάντησης.
Το βουλγαροφασίστα αιπηστοιμωνα με ειδίκευση στο τρολάρισμα, ελλείψει επιστημονικής παιδείας και κυρίως αγωγής αναπαράγει την βλαχογκλαμουριά της μικρολεπτομέρειας για να πλασάρει εαυτόν ως γνώστη.
Δυστυχώς όμως η επιστήμη απαιτεί κριτική ικανότητα, αφαιρετική σκέψη και αντίληψη.
Το βουλγαροφασίστα με την μουσούδα εγκατλειμένου δεινόσαυρου ας πλυθεί με ακουαφόρτε και μετά ας πάει σε κανένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων να γίνει εκατομμυριούχος απατώντας για το μήκος των νυχιών στα πόδια του κύκλωπα πολύφημου και ας μην ασχολείται με βαθιά νερά της επιστήμης με την οποία ουδεμία επαφή έχει.
Το ότι την επικαλείται συχνά οφίλεται απλά σε απωθημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου