Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΝΑΖΙΤΡΟΛ ΠΑΡΑΛΗΡΩΝ

  • Dyspistos said

    “Μια στιγμιαία αγελαία παρουσία της κοινωνίας”!!!
    Και ποιάς κοινωνίας; Των απλών, ανενημέρωτων πολιτών αλλά και των καθηγητών παιδεραστών, των υπόδικων πρυτάνεων, των δεκάδων χιλιάδων με πλαστά πτυχία, των “εργαζόμενων” 2-3 ώρες την ημέρα αλλά απολαμβανόντων μισθούς άνω των 1000 ευρώ, των κουκουλοφόρων που κλέβουν φόρα-παρτίδα τα μαγαζιά του κοσμάκη μέρα-μεσημέρι, των φοροφυγάδων που βγάζουν μάτι στις διάφορες λίστες!!!!!!!!!!!!
    Αχ, Θεέ μου, πότε θα καταλάβουμε ότι μας δουλεύουν με ψεύτικες τάχα δημοκρατικές διαδικασίες;
    Τι θα απαντήσω εγώ π.χ. σ΄ένα δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του ευρώ αν είμαι άνεργος και ελπίζω νάρθει η δραχμούλα ώστε να μπορούμε να κόβουμε μονέδα αβέρτα γι;α νάχω το επιδοματάκι μου βρέξει-χιονίσει κι ας έχουμε πληθωρισμό;
    τι θ΄απαντήσω αν είμαι καθαριστής στον Δήμο Αθηναίων και περιμένω τα Σαββατοκύριακα για να εμφανιστώ καθήμενος σε κάποιο παγκάκι ώατε να εισπράξω αυξημένο μεροκάματο;
    Υποκειμενικέ Σχολιαστή, από τα…πλήκτρα μου το πήρες κι εκείνο περί δημοψηφίσματος “για το μεταναστευτικό ζήτημα και άλλα”.
    Δεν έχω δει ως τώρα καμμία παραίνεση ή παρότρυνση από τους εμπνευσμένους και άκρως δημοκράτες εκπροσώπους του σύριζα να προβάλλουν ως αίτημα τη διαπαιδαγώγηση του λαού, την Αγωγή του Πολίτη.
    Ούτε τους άκουσα να προτείνουν στα κόμματα και στις κομματικές οργανώσεις να αναλάβουν τον ύψιστο αυτό ρόλο, που οδηγεί σε πραγματικά υπεύθυνους και δημοκράτες πολίτες.
    Ολα τα κόμματα φοβούνται τον πεπαιδευμένο πολίτη, με την οξύνοια που θα είχε και την ακριβοδίκαιη κρίση του.
    Κι έτσι του βάζουν τυράκι στη φάκα μια βαρύγδουπη λέξη όπως π.χ. δημοψήφισμα, ο λαός αποφασίζει κι αυτοί απολαμβάνουν τα επίχειρα της λαθροχειρίας τους.
    προτείνω ν΄αντιγράψουμε την τελευταία παράγραφο του σχολίου του Υπ. Σχολιαστή και να την αναρτήσουμε στον καθρέφτη μας, να τη διαβάζουμε θέλοντας και μη κάθε μέρα, ώσπου να τη κατανοήσουμε και να την υιοθετήσουμε σαν δικό μας τρόπο σκέψης.
  • Κερκυραίος said

    Ώστε αυτή είναι η κοινωνία που γνωρίζεις εσύ πατ-σαβουρο-φασίστω;
    “Των απλών, ανενημέρωτων πολιτών αλλά και των καθηγητών παιδεραστών, των υπόδικων πρυτάνεων, των δεκάδων χιλιάδων με πλαστά πτυχία, των “εργαζόμενων” 2-3 ώρες την ημέρα αλλά απολαμβανόντων μισθούς άνω των 1000 ευρώ, των κουκουλοφόρων που κλέβουν φόρα-παρτίδα τα μαγαζιά του κοσμάκη μέρα-μεσημέρι, των φοροφυγάδων που βγάζουν μάτι στις διάφορες λίστες!!!!!!!!!!!!” ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ε;;;;;;;
    Και στην οποία λάμπεις εσύ ως … πεπαιδευμένος πολίτης, με την οξύνοια και την ακριβοδίκαιη κρίση σου;
  • Κερκυραίος said

    ***
    σε ποιόνε τα πουλάς αυτά
    και σε ποιόνε πας να κάνεις κήρυγμα εσύ;
    Θέλεις να ξαναθυμηθούμε το αλενάκι;
    *** … ούτε ίχνος τσίπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου