Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Το Ψεμμα του φασισμου


Λεωνίδας είπε


Αρχες του αιωνα
Η ταξικη παλη εντεινεται παγκοσμιως .Οι βιομηχανοι ειναι σχεδον παντου σε αμυνα .Εχουν περασει και 50 χρονια περιπου απο τους Μαρξ-Ενγκελς και οι εργατες παντου δημιουργουν συνδικατα ,διεκδικουν συνθηκες εργασιες ,αυξησεις κλπ .Οι σοσιαλιστικες ιδεες αγκαλιαζουν ολο και πλατυτερες εργατικες μαζες .Η μεγαλη κριση του καπιταλισμου το 1905 οδηγει στον Α Παγκοσμιο πολεμο και αυτο ειναι η σταγονα που ξεχειλιζει το ποτηρι ! Ο Α-ΠΠ γεννα το πρωτο σοσιαλιστικο κρατος ή -εν πασει περιπτωσει- το κρατος που ξεφευγει απο το παγκοσμιο αρμα των “αγορων” .Ο κινδυνος επεκτασης τετοιων εργατικων επαναστασεων ειναι ορατος πλεον σε μια σειρα βιομηχανικων κυριως κρατων ,εκει που το εργατικο δυναμικο ειναι και πολυπληθες και “μαζεμενο” στις πρωτευουσες και τις μεγαλες πολεις . Τοτε “ξεπεταγεται” ο …Μουσολινι ενας αρχικα ακραιος “σοσιαλιστης “δημοσιογραφος με πολλα προσοντα ,ιδιαιτερα στην τεχνη του λογου .Κανεις ακομα και σημερα Ιστορικος δεν μπορει να εξηγησει την “ΣΤΡΟΦΗ” που κανει και δημιουργει την Φασιστικη Ιδεολογια !!!
Στην πραγματικοτητα δεν προκειται περι ιδεολογιας ! Χρησιμοποιει “κομμουνιστικη γλωσσα” ,παγιδευοντας τους εργατες με την ρητορικη του ,την μπολιαζει με εθνικισμο (ακριβως γιατι ο διεθνισμος ειναι η “καρδια” του Μαρξισμου )και βαζει και μπολικες “μεγαλες ιδεες” οπως Ανασυσταση της Αυτοκρατοριας της Ρωμης ,ετσι για να εχει και ….”οραμα ” η φτωχοποιημενη ηδη και ριμαγμενη απ τον πολεμο εργατικη ταξη ! Αργοτερα το ιδιο μοντελακι με παραλαγες φοριεται και στην Γερμανια απο τον Χιτλερ .Διαβαζοντας κανεις τα προπαγανδιστικα εντυπα της εποχης οπως ο ‘Παρατηρητης ” των Ναζι ή η “Αβαντι” των φασιστων ,σιγουρα θα νομισει πως διαβαζει ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ !!!!!!
Να καταργηθει το κεφαλαιο και οι βιομηχανοι !!!!! Οι εργατες να παρουν την θεση που τους αξιζει και αλλα κουφα και ακρως “κομμουνιστικα ” .
Ολα ξεκαθαριζουν ομως οταν οργανωνονται οι “μελανοχιτωνες” .Ενω στην αρχη κυνηγουν τσιγγανους και αλλες μειονοτητες στην Ιταλια ,στην συνεχεια δειχνουν τον πραγματικο σκοπο τους και προσωπο .
Λειτουργουν σαν απεργοσπαστικος μηχανισμος σε πολλα εργοστασια (χαρην του “εθνους”) ,λοιδωρουν ,προπηλακιζουν ,συνδικαλιστες και φτανουν στο απωγειο της δοξας τους στην μεγαλη απεργια της ΦΙΑΤ εναντια στον Ανιελι !!! Σκοτωνουν με εφοδο τους 18 εργατες που εχουν καταλαβει το εργοστασιο και συλλαμβανουν και εκτελλουν τον Προεδρο του συνδικατου Φ.Πατα .
Ειναι φανερο πλεον ΠΟΙΟΙ κρυβονται πισω απο τους “εθνικοσοσιαλισμους” και τα 2 φασιστομουτρα που ματωκυλησαν τον κοσμο .Ειναι αυτοι που ΚΕΡΔΙΣΑΝ απο τον πολεμο ,αυτη η ταξη που τον τρομο της για αυτο που φοβοταν ,τον μετετρεψε -με μαεστρια ειν αληθεια- σε αυτοκτονια του αντιπαλου (την εργατικη ταξη) .Πλησιαζουμε τον “αντιπαλο” με ρητορικη ιδια με των εχθρων μας κομμουνιστων και γλυκα γλυκα τους οδηγουμε σε ….αλλους στοχους μακρυα απο τις επαυλεις και τις βιλες μας .
Οι Ανιελληδες ,οι Κρουπιδες και οι λοιποι βιομηχανοι μαλλον αναβαν λαμπαδα στον Μπεννυ και τον Φυρερ ,γιατι οχι μονο δεν τους αγγιξαν τα προνομια ,οχι μονο μετετρεψαν τους εργατες και τον λαο σε ηλιθιους οικιοθελεις σκλαβους τους χαρην του “εθνους” ,αλλα τους καναν και τροφη για τα κανονια τους ….εκει που παρολιγο να ειχανε πολλες “οκτωβριανες επαναστασεις” παγκοσμια !!
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΑ ΛΟΙΠΟΝ – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
ηταν ο φασισμος
ο τελειωτερος “εκτροχιασμος” της ταξικης παλης προς ακινδυνους ατραπους για το Κεφαλαιο
Οσοι βρισκουν ομοιοτητες με την ΧΑυγιτικη πρακτικη …σωστα τις βρισκουν …..
“μην ακολουθησετε την τυχοδιωκτικη τακτικη των εργατων του Ασπροπυργου .Μην διωξουμε κι αλλες βιομηχανιες απ την Ελλαδα …..”
Ειναι μερικες απο τις παραινεσεις μεσα απο την ανακοινωση της ΧΑ στο εργοστασιο του Μανεση στο Βολο.Ο οποιος Μανεσης μαλλον κι αυτος λαμπαδες θα αναβει στα “παλληκαρια” αυτα ,ασε που οι τσεπες του οσο μεγαλες κι αν ειναι ….ΔΕΝ χωρανε ολοκληρα εργοστασια μεσα !!! Μαλλον μη φυγει ο καλος μας Μανεσης θελαν να πουν οι ΧΑ …γιατι οι …..βιομηχανιες να …φυγουν ,κομματακι δυσκολο !
Το εκπληκτικο ειναι οτι την ιδια εποχη περιπου κλιμακιο της ΧΑ με τον πυτιριδιαρη επικεφαλης επισκεπτοταν τους απεργους στον Ασπροπυργο …..εκφραζοντας συμπαρασταση !!!!!
ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ….ΠΑΝΤΑ
ΚΑΙ
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑ …ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου