Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Αυτό το ιστολόγιο
Η λίστα ιστολογίων μου
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 
Η λίστα ιστολογίων μου
 
 
 

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Ποιός θα μας σωσει από τους φανατικούς της Παγκοσμιοποιήσης;

Ο Στουρνάρας σε συνέντευξή του στο CNN ομολογεί.. "Ας μας αγοράσουν και οι Τούρκοι...Παγκοσμιοποίηση έχουμε στην οποία πιστεύω" 

6 σχόλια:

Κωνσταντίνος Νικολάου είπε...
"ORDO AB CHAO"
"ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΧΑΟΣ"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΟΥ κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΜΙΕΡΟ...

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣΜΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ...

ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΠΑΤΡΗ, ΦΙΔΙ!

Κωνσταντίνος Ν.
(Πάτρα)
Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...
Και όλα αυτά,με την ανοχή μιας πολύ σημαντικής μερίδας του εκλογικού σώματος.

Καλά πάμε...
GREEK-OBSERVATORY είπε...
10 Ενδείξεις ότι Ζούμε σε μια Ψεύτικη Οικονομία!
http://greek-observatory.blogspot.com/2013/01/10_21.html
Δημοκριτος είπε...
Εχει κοστος η νοοτροπια του ζητιανοτζαμπατζη που μαθαμε και χειροκροτουμε εδω και 40 χρονια στο προοδευτικο μας Οθωμανο-Σοβιετ.

Τιποτα, εκτος εχθρας, εχουμε να μοιραστουμε με τον Ισλαμοφασιστα Τουρκο.

- Φ. Κρανιδιώτη, Είναι αδιανόητη μια οικονομική εισβολή των Τούρκων επί κυβέρνησης Σαμαρά
http://www.antinews.gr/2013/01/21/200238/#comment-1113987

Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη είπε...
"Όταν θέλεις παγκοσμιοποίηση πρέπει να έχεις παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια"


Πουλάμε τα πάντα "με αίσθημα ευθύνης" για να "σωθούμε". Όπως οι ιθαγενείς που κάνανε ανταλλαγή πολύτιμων λίθων με χάντρες.
Το "λογικό" και ο "μονόδρομος". Τα πουλάμε όλα και ας υποφέρει ο κόσμος.Μετά θα έρθει η..."ανάπτυξη". Δεν μας νοιάζει έτσι αποφασίσαμε και τέρμα.Που να μην διαπραγματεύονταν κιόλας με την τρόικα.
Στο όνομα του κέρδους των πολυεθνικών κάνουμε την εθνική κυριαρχία κουρελόχαρτο διότι αυτό είναι το "σωστό". Δημιουργούμε μια νέα κοινωνία με δικές μας αρχές που επιτέλους θα υπακούν εντελώς στην δικιά μας παγκοσμιοποιημένη "λογική" που δεν θέλουν να τη δεχθούν.Αυτό θα παταχθεί..."δημοκρατικά".
Η οικονομική ισχύς των πολυεθνικών εταιρειών και τα γενικότερα συμφέροντα τους πάνω από τις εθνικές κυβερνήσεις και τη θέληση του λαού. Είναι το "σωστό" γιατί αυτό πιστεύουμε αλλά που να μας καταλάβουν αυτοί.
Ποιά Τουρκία? Μην είστε "γραφικοί". Η "λογική" είναι εντελώς διαφορετική. Παγκοσμιοποίηση, όλοι μια παρέα να ελέγχουν οι πολυεθνικές ακόμα πιο άνετα. Όποιος δεν συμφωνεί προχωράμε στη μέθοδο του χαρακτηρισμού γιατί αυτό είναι το "σωστό".
Δηλαδή το κέρδος το βάζουμε πάνω από τη λαϊκή βούληση, την εθνική ασφάλεια και ανεξαρτησία, το χαμόγελο του απλού ανθρώπου γιατί αυτό θα φέρει την "ανάπτυξη" αλλά ακόμα και αν δεν έρθει(διότι τα "κουκιά δεν βγαίνουν")θα πάρουμε νέα μέτρα να τον λιώσουμε εντελώς οικονομικά με διαρκή πίεση από τα ΜΜΕ να σοκάρεται συνεχώς το πειραματόζωο. Σε βάζουμε στο πειραματικό κλουβί και νομίζεις πως αυτό είναι ο κόσμος όλος αντί να σπάσεις το κλουβί και να βγεις.
Μια κατεστραμμένη οικονομία φτιάχνεται. Δεν χρειάζεται ξεπούλημα. Έχει συμβεί σε πολλά κράτη και πολλές φορές να καταστραφούν οικονομικά και μετά να προχωρήσουν σε παραγωγή και ανάπτυξη.Το θέμα δεν είναι να ξεπουλήσουμε υποδομές αλλά να ΠΑΡΆΓΟΥΜΕ. Άλλα πράγματα όμως πέρα από την οικονομία δεν φτιάχνονται αν πειραχτούν. Καιρός λοιπόν το πειραματόζωο να καταλάβει ότι υπάρχει κόσμος και έξω από το κλουβί και να σπάσει την πόρτα. Τέρμα στις ΨΕΠ της διαπλοκής των 4 εξουσιών.
Χρειαζόμαστε μια νέα Ελλάδα με ένα νέο Σύνταγμα που πάνω απ'όλα θα είναι αυστηρό σε θέματα δικαιοσύνης.Την βασική ασφάλεια μιας δημοκρατίας. Επιτροπές και ειδικοί νόμοι για ευθύνη υπουργών τέρμα. Αποφάσισε ο εισαγγελέας? Θα πας απευθείας ειδικό δικαστήριο χωρίς να παρεμβαίνει η Βουλή. Να χτιστούν γεροί θεσμοί και οι δικαστικοί να δικάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ να φύγει το σάπιο. Κατασχέσεις και φυλακίσεις στη διαπλοκή.
Η προστασία την λαϊκής κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας είναι διαταγή του Συντάγματος.
Δεν θα πουληθεί τίποτα διότι μετράμε αντίστροφα . Αυτό φαίνεται. Θα έρθει η καταιγίδα που θα καθαρίσει τα πάντα όπως κι αν γίνει αυτό. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και ας μην του αρέσει.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου